U bent hier: Home / Oorlogsverklaring aan Esther Voet

Oorlogsverklaring aan Esther Voet

by J.L. de Kreek — last modified 26-02-2015 11:48
Opgeslagen onder:

Beste Esther Voet, als jij rechtmatig bommen op je dak wil hebben of als jij gearresteerd wil worden als eerste de beste Moffenhoer moet jij doorgaan met jouw bullshit. Je zal in ieder geval juridisch gesloopt worden door het Joods Bevrijdingsfront. Er blijft niks van je heel. In gedachte word jij zonder meer uitgeleverd aan de beulen van IS om jou te voeren aan de leeuwen.

Het is geen grap, er zal onvrijwillig gehandhaafd worden als je niet ophoudt. Reactionair ook. Jij in vereniging met Ronald Eissens van het Meldpunt Discriminatie Internet bedreigt iedereen met terrorisme als jij geen gelijk krijgt over de Holocaust en de Joden en het Zionisme. Je liegt dat jij barst. Over alles. Je weet dat je liegt want liegen is gebakken in de grondwet van jouw geliefde Israël. Er zijn geen zes miljoen Joden vergast en de Zionisten zijn de initiatiefnemers.

De kwartiermakers van de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging, de financiers van Hitler, de juridisch eigenaren van Auschwitz waren jouw Zionistische vrienden. Dat brengt nogal wat mee omdat jouw terroristische club de bloedverwanten van de maker van hetzuur.nl vergast hebben op massamoord in de het Zionistisch kamp Auschwitz. Gebouwd als agrarisch modelkamp met echte douches, zoals de Zionisten hun Kibbutz altijd bouwen.

Jij, beste Esther Voet, bent een van de Sondecommando's van vereniging Erez Israël die zich als meerkoppige sadisten over de aarde verplaatsen. Dan bij Hitler in het leger op het veld, dan als beul in de kampen, dan als volleerd propagandist bij het Centrum Informatie Documentatie Israël. Het opvallende aan jouw organisatie is dat ondanks de naamvoering er veel documentatie ontbreekt op de site van het CIDI waaruit onloochenbaar blijkt dat de Zionistische helden van Wilders de grote kwartiermakers zijn van WOII en de Shoah en zo voorts.

Alles bij elkaar maakt dat jij 'as we speak' voortgaand een existentiële bedreiging bent voor de Joden en de Staat, en dat er sprake is van een conflictueuze tweedeling. De Zionisten tegen de Joden. De Joden zijn niet van plan te wijken voor jou. Het kan aankomen op ouderwets knokken als jij niet ophoudt met jouw terrorisme gerelateerde bedrogen en je dreigen met 'dire consequences' wanneer magistraten de waarheid van de feiten herkennen en/of erkennen. Je kan niet ongestraft aangifte doen van antisemitisme tegen hetzuur.nl, dan bepalen op het CIDI.nl dat Nederland nog niet klaar is voor vrije meningsuiting en magistraten bedreigen niet eerlijk te zijn over het zieke terrorisme van jou en je organisatie.

Theodore Herzl, de grondlegger van de ongeschreven grondwet van Israël, bepaalde dat er strikte beperkingen moesten zijn op de vrije meningsuiting. Ook was hij dankbaar voor slavernij en tegen democratie. Hij bepaalde als eerste Führer der Nazi's dat Joden op elkaar moesten schieten en dat Joden vernietigde moesten worden en dat antisemieten vrienden waren van de Zionisten en de Zionistische zaak goed deden en en geaccrediteerd moesten worden om de massa te controleren. Ook bedacht Herzl het plan van de deportatie van de Joden per goedkope treinwagons want de Joden moesten het transport zelf betalen, en hij bedacht het netwerk van transitcentra waarvan Auschwitz deel uitmaakte. Het is slechts een deel van het bewijs wat staat op www.jodenhaat.nl en www.holocaustfraude.nl, de rest moet uit jezelf komen anders wordt het bevoegd door je zieke strot geduwd.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus