U bent hier: Home / Oorlogsverklaring aan Geert Wilders

Oorlogsverklaring aan Geert Wilders

by J.L. de Kreek — last modified 05-07-2014 16:50
Opgeslagen onder:

Picture it: Wilders staat in zijn cel van twee bij vier van een streng bewaakte instelling in beheer van de Dienst Justitiële Inrichtingen voor zijn spiegelbeeld wat reflecteert in het glimmende vlak van enkele vierkante decimeters blinkend metaal boven de stalen wasbak zich afvragend wat hij verkeerd heeft gedaan. Deur is op slot. Hoe hard hij ook roept of bonkt, niemand laat hem buiten. Zo nu en dan gaat het gordijntje voor het raampje in de massief stalen deur opzij en is er een oog om te zien of het Monster van Venlo nog leeft.

Dagelijks mag hij een uurtje naar buiten. Hij loopt dan alleen, zijn rondje over de binnenplaats. Wilders is op die plek gekomen na klachten over hem bij het Openbaar Ministerie in verband met evidente misdrijven die hij pleegt tegen de veiligheid van de Staat en bondgenoten, en zijn opzet tot genocide op een beschermde Semitische bevolkingsgroep. Wilders wil debat over de oprukkende Jihad ook in Nederland. Hij krijgt het debat als verdachte in een strafzaak die vergelijkbaar is met de oorlogstribunalen na de Tweede Wereldoorlog.

 

Wilders is op persoonlijke titel voor vervolging in aanmerking gekomen. Zijn functie als command verantwoordelijke politiek ambtenaar komt zijdelings aan de orde. Het blijkt een belastende omstandigheid omdat daaruit volgt dat Wilders als burger zich niet beroepen kan op onbekendheid met feiten of omstandigheden. De Jihad tegen Geert Wilders is in de eerste plaats een juridische Jihad. Met civiele middelen in het justitiële kader. Het redelijke vermoeden aan de zware strafbare feiten die Wilders persoonlijk ten laste gelegd zijn blijken evident uit de aangifte.

 

Ook de opzet tot zijn zware misdrijven is niet te ontkennen. Zijn adoratie van twee mannen die vroeger de kwartiermakers van de Tweede Wereldoorlog en de Shoah waren, hakt erin bij het publiek. Dus toch. Wilders die gewoon de agenda van de vijand voortzet die bij en tijdens de Tweede Wereldoorlog, Rotterdam bombardeerde. Wilders wordt gezien als de leider van moderne Jodenjagers die net als vroeger beschermd zijn door de Zionisten, Katholieken en media. Dat de bondgenoten van Wilders zich afficheren met de ouderwetse SS is een feit wat Wilders selectief weigert te benoemen. De moorden, doodslag en verwoesting zijn ernaar.

 

De terroristische organisatie waarvan Wilders lid is heeft ook schuld aan de aanslagen op Amerikaans grondgebied 11 september 2001. Rol van Wilders is om als gezagdragend ambtenaar belast met de publieke zaak, over de ware toedracht van die aanslagen te zwijgen terwijl elke basisscholier alles wordt uitgelegd over actie en reactie en impuls. Geert Wilders persoonlijk moet deskundig en professioneel door het strafrechtelijke rioolputje getrokken worden om te voorkomen dat de Jihad gewelddadig en bloedig escaleert willekeurig waar dan ook op Nederlands grondgebied.

 

Wilders kan aanvoelen dat het Zwaard van Damocles wat hijzelf hoog boven zichzelf gehangen heeft met een daverende vaart naar beneden komt. Ijs en weder dienende deze zomer nog, anders toch zeker binnen een jaar of twee is er voor Wilders niet te ontkomen aan zijn strijd voor de onafhankelijke rechtspraak als verdachte van genocide en misdrijven tegen de veiligheid van de Staat en bondgenoten. Wilders heeft zich vergist toen hij dreigde met bijlen aan de wortels van de onafhankelijke rechtspraak, en de oud-raadsheer verbaal agressief in de rug aanviel.

 

Daarbij aanwezig in de rechtszaal waren de voor Wilders gevaarlijkste Jihadisten van Nederland. Minister Opstelten denkt dat de Jihad geen onderdeel is van de Islam. Het is in ieder geval onderdeel van de techniek van de ergste vijand van Geert Wilders. Ook Vrouwe Justitie is Jihadist. Jihad is een normaal aspect van de Islam. Islam is niks anders dan onderwerping. De innerlijke Jihad gecombineerd met ordinaire handhaving van het Nederlands Strafrecht is het zwaard waarmee Wilders om de oren geslagen wordt tot hij piepend en klein levenslang zichzelf vermaken moet in een cel van twee bij vier in beheer van de Dienst Justitiële Inrichtingen.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus