U bent hier: Home / Oorlogsverklaring aan Jan Roos

Oorlogsverklaring aan Jan Roos

by J.L. de Kreek — last modified 14-08-2015 06:00
Opgeslagen onder:

Dat GeenStijlverslaggever Jan Roos in zijn dienstverband als journalist van PowNed in nazi-uniform rondliep is niet zijn grootste misdaad. Ook Prins Harry en Hans Van Baalen van de VVD doen aan 'roleplay' in het kostuum van de Soldaten van Hitler. Wat stoort aan Jan Roos is zijn “knuppelachtig ding” of hakmes wat hij bij zich heeft wanneer hij Marokkanen opzoekt voor zijn werk. Voorts wordt hem verweten Geert Wilders te ondersteunen bij en tijdens zijn misdrijven tegen Marokkanen en de veiligheid van de Staat.

Jan Roos wordt bevoegd gesloopt. Via de rechtspraak. Op klacht van een burger die het er niet mee eens is dat het Openbaar Ministerie geen vervolging instelt tegen Geert Wilders, Hans Jansen en GeenStijl. Het gaat daarbij niet om de zweetvoeten van Jan Roos als hij deze al heeft. Het gaat om de ernstigste misdrijven die de gehele internationale gemeenschap met zorg vervullen. Uit onderzoek blijkt dat de uitgever van GeenStijl een voorgeschiedenis bezit van deelname aan zulke zware misdrijven. Dat gaat in ieder geval terug tot 1922.

Meeste mensen weten dat de Telegraaf na de oorlog als fout is beoordeeld omdat het de middelen benutte om de bezetter te ondersteunen. De straf voor de Telegraaf was van korte duur. Snel was de Telegraaf de Wakkerste Krant van Nederland. Eerst na diepgravend onderzoek naar de complexe factoren die ten grondslag liggen aan dreigingen en geweld uit Jihadistische hoek is bekend dat de Telegraaf reeds in 1922 op de hoogte was van de antisemitische plannen van de helden van Wilders.

Wilders was toen nog niet geboren. Zijn held, wat een historisch figuur is, was toen al dood. In 1904 gestorven. Over de periode dat hij de 'Endlösung der Judenfrage' op de internationale agenda heeft gezet zijn door hem dagboeken bijgehouden waarin hij inzicht geeft in zijn denken en doen en laten. Daaruit ontstaat het beeld dat de held van Wilders de grondlegger is van de Holocaust. Uit andere werken van deze held van Wilders waarover de Telegraaf en GeenStijl zwijgen blijkt dat hij prominent journalist was en dankbaar voor slavernij. De Holocaust is bedacht door een journalist. Zijn misdrijven zijn gefaciliteerd door journalisten. Voorts zwijgen journalisten over de zware misdrijven van leden van hun groep.

Het zijn van journalist blijkt een redelijk vermoeden te zijn van schuld aan internationale misdrijven. Bij journalistiek gaat het om feiten. Meningen worden feiten vrij niet aanvaard als een rechtmatig journalistieke uiting. Uit een interview wat Radio hét Goede Nieuws™ gehouden heeft met Jan Roos lijkt te blijken dat Jan Roos denkt dat vrije meningsuiting betekent dat meningen vrij zijn 'no mater what' of 'what ever it takes'. Dat is niet waar. De opinie van journalisten moet beroepshalve op feiten -hoe rudimentair ook- gebaseerd zijn omdat journalisten een onafhankelijke controlerende taak vervullen. Bij gebreke waarvan de journalistiek professionele nalatigheid verweten wordt.

Journalisten zijn poortwachters. Journalisten zijn schakelpunten tussen gebeurtenissen in de samenleving en bekendheid daarmee bij burgers. Was de Telegraaf in 1922 te goede trouw geweest dan had het toen reeds bekend gemaakt dat de helden van Wilders het oogmerk bezitten de Joden te vernietigen en Joodse rijkdommen te laten executeren door antisemieten. Wanneer er een oorlog in Irak losbarst en het lukt niet Nederlandse verantwoordelijken te laten vervolgen omdat zij artikel 119 grondwet feiten begaan en waargenomen moet worden dat zich feitelijk op gezag van de Nederlandse politiek en journalistiek een genocide  voltrekt op Semieten in Irak die door de Hoge Raad ten onrechte als ambtsmisdrijf gekwalificeerd wordt, en GeenStijl zwijgt en Jan Roos draagt voor de grap een nazi-uniform en bezit een hakbijl of "€œknuppelachtig ding" voor bij zijn werk dan heeft Jan Roos een ontembaar persoonlijk probleem.

Jan Roos met een ander wapen dan een microfoon en/of camera en een journalistiek oogmerk in een buurt met verhoudingsgewijs meer Marokkanen dan Jan Roos verdragen kan is vragen om de vetst mogelijke stront waar Jan Roos ook is. Jan Roos waagt zich in een veld vol bloeddorstige honden die zijn bloed ruiken en drinken kunnen. Jan Roos neukt de verkeerde. Hij neukt de Tweede Generatie. De Tweede Generatie is gekomen ná de Eerste Generatie, dat is de generatie Joden die op gezag van de helden van Wilders én de Telegraaf vernietigd moesten worden in de Tweede Wereldoorlog in de gaskamers van de familie die Charlie Hebdo laat drukken en met de zus van Paris Hilton getrouwd is.

Foto Jan Roos in Naziuniform © Robert van den Engel aka Robert Engel - op TPO noemen ze dat "cult" of "mode".

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus