U bent hier: Home / Openbaar Ministerie terroristisch bedreigd

Openbaar Ministerie terroristisch bedreigd

by J.L. de Kreek — last modified 27-10-2013 10:20
Opgeslagen onder:

Er zijn zorgelijke problemen bij het Openbaar Ministerie zo blijkt uit de site van RTLNieuws. 88% van de geïnterviewde advocaten noemt de problemen ernstig tot zeer ernstig. Chaos bij OM. Organisatorisch rommelt het. OM heeft reorganisatie achter de rug. Problemen zijn structureel van aard. Kans op ongelukken is groot. De zorgen onder advocaten en rechters en nieuwe media zijn groot tot zeer groot. De problemen bij het Openbaar Ministerie zijn vele keren groter dan rechters en advocaten denken.

De problemen die de rechters en advocaten nu ervaren zijn slechts het topje van de ijsberg. De problemen bij het OM zijn vele keren groter. Inderdaad is het zo dat de top van het OM de regie en controle kwijt is en niet meer de touwtjes in handen heeft. Oorzaak hiervan is dat het OM slachtoffer is en geen slachtofferhulp krijgt en dat de belagers van het Openbaar Ministerie niet worden afgestraft.

Het Openbaar Ministerie wordt met terrorisme bedreigd om bepaalde standpunten in te nemen. Voorts leidt het OM, de magistratuur, aan een psychosomatische stoornis ten gevolge van groots terrorisme en internationale misdrijven van de Nederlandse politiek. Nederland wordt sinds ruim tien jaar bestuurd door terroristen in vreemde krijgsdienst. Zij misbruiken bevoegdheden en schenden ambtsplichten, en plegen misdrijven waar het OM op grond van artikel 119 grondwet niet naar kijken mag.

De problemen die rechters en advocaten nu ervaren met het OM zijn slechts de randverschijnselen van een zeer gevaarlijke aandoening in de Nederlandse rechtsstaat. Voorts is sprake van een crimineelnetwerk van ambtenaren in het ministerie van veiligheid en justitie wat in Nederland grootschalig minderjarigen rooft voor geld en ander misbruik. Daarbij wordt het OM en de Rechtspraak als ketenpartner voor het criminele karretje gespannen.

Wanneer de terroristische dreigingen aan het adres van het OM en ook de terroristische bestuurders niet worden aangepakt, worden de problemen alleen groter. Oogmerk van het terrorisme van het Nederlands bestuur is 'regime change'. Iedereen kan in Irak zien waartoe dat leidt. In Nederland heeft deze 'regime change' andere -tragere- vormen. In Nederland wordt dusdanig gereorganiseerd dat de samenleving vanzelf in problemen belandt. De situatie bij het OM is exemplarisch. Het volgende probleem zal zich voordoen bij de Nationale Politie.

De domste reorganisatie die te bedenken is: de Nationale Politie. Als het bestuur de positie van de Politie in de samenleving verzwakken wil is de keuze voor de Nationale Politie de eerste stap. Jeugdzorg wordt gedecentraliseerd en de Politie wordt genationaliseerd. Ronduit bizar. In buurten in Amsterdam verdwijnt de Politie uit de straat en komen de medewerkers van de jeugdzorg ervoor in de plaats. Dat is de 'regime change'. De slimme overheid van jeugdzorg bestuurder Erik Gerristen. De Nieuwe Overheid waaraan terrorist en kindermisbruiker Joris Demmink met hart en ziel bijgedragen heeft. Zij hebben met elkaar ook schuld aan kleinschalige binnenlandse genocide op Islamitische minderjarigen. Telegraaf heeft het er ouderwets niet over.

Om het Openbaar Ministerie weer in goede positie te plaatsen moeten er justitiële klappen uitgedeeld worden naar een groot aantal zeer prominente Nederlanders. Dat zijn de politiek ambtsdragers sinds Balkenende I en een groot aantal ondersteuners zoals Matthijs van Nieuwkerk, Jort Kelder en Joshua Livestro. De problemen in de rechtsstaat waar de advocaten en rechters het nu over hebben zijn ettelijke malen aan de orde gekomen in niet mis te verstane wrakingszaken. De waarneming van betrokken verzoekende procespartijen is dat rechters en raadsheren halfpsychotisch zijn van angst, nergens op in gaan, en het OM in een gevaarlijke ontkenningsfase zit. De bepalende feiten op de achtergrond staan hier. Het moderne Toetsingsarrest is LJN:BO0198. Reken uit de duur van de gevangenisstraf van de plegers waaronder tevens begrepen Geert Wilders persoonlijk.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus