U bent hier: Home / Openbaar Ministerie wordt bedreigd

Openbaar Ministerie wordt bedreigd

by J.L. de Kreek — last modified 21-11-2016 11:05
Opgeslagen onder:

Het Openbaar Ministerie wordt door Zionisten bedreigd met afschrikwekkende consequenties om de misdrijven van Wilders tegen de veiligheid van de Staat en zijn genocide te ontkennen. Het OM wordt door Zionisten ook bedreigd om te ontkennen dat de helden van Wilders de initiatiefnemers zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging. Tevens wordt het OM door Zionisten bedreigd om betrokkenheid van Wilders bij de aanslagen in de VS 11 september 2001 te ontkennen.

Wilders is mogelijk ook betrokken bij de aanslag op de MH17. Net als Jan Roos en GeenStijl en de Telegraaf Media Groep en Thierry Baudet. De Telegraaf Media Groep en de volgers van de helden van Wilders zijn een terroristische organisatie wat sinds 1897 reeds het oogmerk bezit de Jodenvervolging te volbrengen en Palestina te koloniseren en in Groot Israël een lid van de familie Rothschild tot prins van álle Joden te laten kronen.

De Tweede Wereldoorlog en de Holocaust zijn initiatieven van de helden van Wilders. De Telegraaf weet dit al sinds 1922 en zwijgt al die jaren over de feiten waarmee het in 1922 en 1924 bekend was. Ook wanneer vandaag de Telegraaf gewezen wordt op de bronnen die bewijzen dat de helden van Wilders de initiatiefnemers zijn van WOII en de Holocaust wordt de boodschapper uitgelachen door personeel van TMG.

Daarbij maakt het niet uit wie van TMG benadert wordt. Of dit nu Jan Roos is of Pritt van GeenStijl of Spartacus of Bart Mos. Allemaal kijken ze willens en wetens weg van de feiten die bewijzen dat de helden van Wilders de grote kwartiermakers zijn van Hitler en de gaskamer, en ook kijken ze willens en wetens weg van de feiten die bewijzen dat Wilders bij en tijdens gewapend conflict bewust de Staat tegenover de vijand benadeelt.

Voorts kijken ze weg van de feiten die bewijzen dat de vliegtuigen de torens van de Twin Towers niet kunnen hebben laten instorten. Welk doel dient de Telegraaf Media Groep met journalisten die geen onderscheid maken tussen feiten en fictie en de Sciencefiction over de aanslagen in de VS 11 september 2001 als feiten oplepelen aan het publiek? Nu blijkt dat verslaggevers en journalisten van de Telegraaf al in 1922 wisten dat de Zionisten symbiotisch samenwerkte met de antisemieten om de Holocaust te laten plaatsvinden en het creatieve brein op een voetstuk plaatste zijn de conclusies makkelijk te trekken.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus