U bent hier: Home / Oplichter arabist Hans Jansen dood

Oplichter arabist Hans Jansen dood

by J.L. de Kreek — last modified 06-05-2015 06:00
Opgeslagen onder:

Beroepsleugenaar Hans Jansen die regelmatig publiceerde op Geen Stijl en collega was van Geert Wilders is overleden. Helaas want nu zal hij zich niet voor de rechter verantwoorden voor zijn leugens over de Islam als deskundige in het Wildersproces 2010/2011. Begin 2015 is er een nieuw verzoek ingediend tot strafvervolging van Wilders in verband met misdrijven tegen de veiligheid van de Staat en andere zware zaken. Afgelopen weken is er keihard gewerkt aan het verzoek tot vervolging van arabist Hans Jansen in verband met behulpzaamheid bij de misdrijven van Wilders. Dat werk hoeft niet afgemaakt te worden want de crimineel is voortijdig overleden.

Voordeel van de dood van oplichter arabist Hans Jansen is dat de vrijgekomen tijd en energie gestoken worden zal in het opstellen van de verzoeken tot strafvervolging van andere deelnemers aan de misdrijven van Wilders zoals de voltallige redactie van Geen Stijl. Dat Hans Jansen een leugenaar is blijkt mede uit een recent arrest van het gerechtshof Amsterdam waarin duidelijk naar voren komt dat Hans Jansen ten onrechte aangifte heeft gedaan van bedreiging. Een feit wat willens en wetens niet wordt opgepikt door de parasieten van Geen Stijl.

Dat Jansen ook aangifte heeft gedaan van beledigen is natuurlijk iets wat bizar imponeert gezien het feit dat de arabist zich hardvochtig heeft ingezet voor de vrijheid van Wilders om hele bevolkingsgroepen in een kwaad daglicht te stellen. Deze beperking van de vrije meningsuiting die de arabist gerealiseerd wenste te zien is ook niet opgepikt door de ridders van het vrije woord die de redactie van Geen Stijl rijk is. Niet getreurd; de leugens van de arabist ten behoeve van het Nazi-regiem van Geert Adolf Wilders zullen alsnog uitgebreid aan de orde worden gesteld in het verzoek tot vervolging van de Blonde Geit. De arabist zal brandend in de Katholieke hel niet van repliek kunnen dienen. Satan hebbe zijn rotte ziel.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus