U bent hier: Home / Oproep aan Jihadisten

Oproep aan Jihadisten

by J.L. de Kreek — last modified 14-01-2015 06:00
Opgeslagen onder:

Dit is een serieuze oproep aan alle Jihadisten op aarde. Zowel zij die deelnemen aan de kleine Jihad als zij die de grote Jihad handhaven. Volg de weg van het strafrecht om Wilders onverdoofd te slachten. Hem koud maken als een geit is niet Islam. Kies de wapens van de democratie om deze parasiet duurzaam te bestrijden. Het zwaard kan altijd nog getrokken worden. Wilders vertegenwoordigt dezelfde barbarij als zijn helden die de kwartiermakers zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging van 1940-1945.

De volgers van de helden van Wilders hebben hun genocide op de Joden na de Tweede Wereldoorlog voortgezet middels gehele of gedeeltelijke vernietiging van de Palestijnen. Iets wat Wilders niet vertelt omdat zijn agenda kwaadaardig is. Palestijnen zijn bloedverwant aan de Joden die vroeger in de tijd van Jezus in Jeruzalem woonde. Palestijnen hebben meer gemeen met de leden van de Sanhedrin van toen dan Wilders of zijn Zionistische helden.

De Amerikaanse vrienden van Wilders zijn mensen die het eigen volk offeren als grondslag voor de 'global war on terror'. Iedereen die tot twee heeft leren tellen kan begrijpen dat de torens van de Twin Towers niet door de vliegtuigen ingestort kunnen zijn. Technisch onmogelijk. Wilders is prominent deelnemer aan georganiseerde criminaliteit van rechtsextremisten die gerelateerd moet worden aan de ouderwetse SS en de Bruinhemden en de Roodnekken en daarmee de Zionisten en Katholieken. Deze terroristische bende kan met ordinaire middelen van de democratisch tot stand gekomen strafwetten in Nederland opgeruimd worden.

Aanslagen plegen in Nederland of Europa is contraproductief aan het doel van de Jihad, groot of klein. Het Nederlands strafrecht bezit kosten efficiënte wegen die door de Jihadist bevoegd kunnen worden ingezet zonder risico van bij schade, daarmee ondersteuning verkrijgend van het volledige Openbaar Ministerie en zo nodig de Nederlandse krijgsmacht. Wanneer de Jihadist de grote of kleine Jihad bewandelend kiest voor de weg van het strafrecht dan kan de gerechtvaardigde strijd in vereniging met het Nederlands strafrecht Geert Wilders bevoegd opruimen.

Wanneer autoriteiten over pak 'm beet vijf jaar echt niet toegeven dat Wilders een genocidale moordenaar is die met de lange arm behulpzaam is bij het terrorisme van zij die ook de Joden vervolgd hebben en de Palestijnen slachten, kan er altijd nog gevochten worden. Het Nederlands strafrecht discrimineert niet. Het is dienstbaar aan bestrijding van misdrijven. Ook de misdrijven van Wilders kunnen daarmee bevredigend gewroken worden. Zijn beledigen van de Profeet is vandaag strafbaar met levenslang omdat hij daarmee de vijand bij en tijdens gewapend conflict witheet maakt. Strafrechtelijk inhakken op Wilders geeft zicht op rust in het Midden Oosten en maakt zichtbaar dat de oprichters van Israël de grote kwartiermakers zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging van 1940-1945.

Na de oorlog zijn de terroristen door eigen kunstgrepen erin geslaagd de dans van de strafrechtelijke vergelding te ontspringen omdat zij tevens de verondersteld bevrijders waren. De Tweede Wereldoorlog is het project van Zionisten en Amerikanen. De personen die blijvend de sfeer verzieken op aarde. Al eeuwen. Slavernij. Genocide op de indianen. Hollomorders. Holocaust die mislukt blijkt te zijn. Dreigen met 'dire consequences' om gelijk te krijgen bij de onafhankelijke rechtspraak. 9/11, MH17, Charlie Hebdo. De helden van Wilders en de Zionisten hebben het allemaal tot hun repertoire gemaakt om de wereld te tiranniseren. Nu moet de Jihad van de gerechtvaardigde wraak domineren. Dat gaat middels het Nederlands strafrecht.

Andere middelen dragen bij aan Satans plan voor de mensheid en leiden juist tot vestiging van het Koninkrijk der Zionisten over Groot Israël in plaats van het Kalifaat. Niemand wil dat Grote of Kleine Satan de zin krijgt. Iedereen wil dat zij volledig in kop en hiel vermorzeld worden. Die slachting kan in Nederland alleen via het Nederlands strafrecht met succes plaatsvinden. Voor Frankrijk geldt hetzelfde omdat het Nederlands en Frans recht aan elkaar verwant zijn. Ook in Duitsland moet de weg van het strafrecht gekozen worden om de de-Nazificatie te vervolmaken.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus