U bent hier: Home / Oproep tot Jihad tegen Wilders

Oproep tot Jihad tegen Wilders

by J.L. de Kreek — last modified 09-01-2015 15:20
Opgeslagen onder:

Om aanslagen als die op Charlie Hebdo te voorkomen en het recht op vrije meningsuiting en vrijheid van godsdienst te beschermen wordt opgeroepen tot een 'full blown' Jihad met proportionele middelen tegen Geert Wilders persoonlijk. Proportioneel zijn de middelen van het Strafrecht. Vooralsnog lijken andere middelen onvoldoende of buitensporig. Agressie tegen Wilders persoonlijk is niet uit te sluiten, daaronder tevens begrepen agressie tegen Geen Stijl.

Geen Stijl, Annabel Nanninga, Joshua Livestro, Hans Jansen en hun Amerikaanse volgers zijn de grote schuldigen aan de aanslag in Parijs. Zonder hun deelname aan internationale misdrijven of terrorisme was de kans op een geslaagde aanslag op Charlie Hebdo zeer veel kleiner geweest. De aanslag op Charlie Hebdo is een vanzelfsprekende vergelding van het onbevoegde geweld van Geert Wilders en zijn 'umfeld' in Moslimlanden. Dat Wilders zelfs leden van de Nederlandse en NATO krachtmacht offert voor zijn ideologische strijd verzekert zijn aanhouding.

Wilders moet strafrechtelijk geslacht worden om te voorkomen dat de Jihad in de straat in Nederland komt. Wilders wil dat de sfeer escaleert want hij ambieert een omwenteling waarbij vrijheid van godsdienst gerelateerd wordt aan zijn mening. De doodstraf voor Wilders herinvoeren kan ook onder toepassing van het zelfverdedigingsrecht wat elke Nederlandse of NATO militair bezit bij tering hufters als die Blonde Geit uit Venlo. Wilders botst met de waarden en normen van de democratische rechtstaat die in ieder geval een traditie kennen van twee honderd jaar trouw aan de grondbeginselen. Wie daarmee 'fuckt' zoals Geert Wilders en Geen Stijl met kracht doen krijgt dikke stront.

Te hopen is dat de Franse politie jagend op de daders doorstoot naar Den Haag om Wilders aan te houden voor zijn sleutelrol in de aanslag op Charlie Hebdo. Nog even en dan moet er uit de comfortzone gestapt worden voor fysiek klappen in het geval de door Wilders geslachte onafhankelijkheid van de rechtspraak niet herstelt. Er ligt een schandalig vet dossier klaar om bevoegd met alle middelen rechtens finaal af te rekenen met Wilders persoonlijk, en waaruit voor iedere amateur eenvoudig blijken kan dat zijn helden de nooit afgestrafte grote kwartiermakers zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging van 1940-1945. Dus alle peilen op Wilders persoonlijk a.u.b. dan zijn we meteen van heul veul gezeik verlost!!!

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus