U bent hier: Home / Opstelten = gevaarlijk

Opstelten = gevaarlijk

by J.L. de Kreek — last modified 21-02-2015 16:13
Opgeslagen onder:

Ivo Opstelten, de walrus van het ministerie van veiligheid en justitie is een gevaarlijke man. Goedlachs en kwaad van hart molesteert hij met een pennenstreek Nederland, de wereld en Europa. Om te beginnen de centralisatie van de Politie. Hoe dom is dat? Politie gedecentraliseerd georganiseerd verzekert meeste 'check and balance' en een sterke cellenstructuur bij corruptie of agressie van buiten de organisatie. Centraal geleide organisaties zijn altijd gedoemd eerder en vlotter en diepgaander te corrumperen dan een celmatig opgebouwde organisatiestructuur. De mens is niet voor niks meercellig, behalve Opstelten dan kennelijk.

Opstelten is ook gevaarlijk in verband met de zorg voor de jeugd. Opstelten geeft in ieder geval ministerieel leiding aan mensenhandel in de jeugdbescherming. Dat is een vervelend en naar artikel 119 grondwet feit waartegen behalve te vloeken en tieren nu niks te doen valt. Erik Gerritsen daar en tegen en Joris Demmink zijn ambtenaren die niet verdedigd worden door het misbruik van bevoegdheden of scheden van al dan niet bijzondere ambtsplichten. De bediening van Opstelten & Co inclusief de kinderdieven van de kinderbescherming is zuiver onrechtmatig en zware internationale misdrijven die veroordeeld en vervolgd moeten worden.

Bij Opstelten begint het bij zijn gedogen van de oorlog zonder geldige reden in Irak. Alleen eencelligen die niet tot tien tellen kunnen begrijpen niet dat dergelijke agressie vanzelfsprekend tot een agressieve tegenreactie leidt van de gewapende Jihad. Iedereen die Nederland, de wereld of Europa kapot wil hebben ondersteunt de oorlog zonder geldige reden in Irak want Jihadisten zijn van het soort die dat niet pikken en zelf bloedig wraak komen nemen met hun diepgewortelde eeuwen oude cultuur van koppensnellen, kruisigen en vierendelen op het plein. Wie terug wil naar Barbarie in Nederland volgt Geert Wilders of Ivo Opstelten of het CDA.

De hele digitale kennis economie is kapot omdat Opstelten de eikel is die zijn ICT-centen aan de vijand geeft. Internet is onveilig omdat iedereen opgevoed is als digibeet om lam en lijp te volgen wat de Tv voorschotelt of het diploma dicteert. Alleen al de naamsverandering van het “ministerie van justitie” naar “ministerie van veiligheid en justitie”. Dat alleen is landverraad en een fundamentele systeemverandering waarbij veronderstelde veiligheid als vanzelfsprekend boven justitie gesteld is. Dat is het vanzelfsprekend niet. Een ministerie van justitie kan en mag nooit een andere bedoeling hebben dan dienstbaar te zijn aan justitie, en de rest goed te informeren over de voorspelbare onaftelbare problemen voor iedereen wanneer Opstelten de oorlogsmisdaden, het terrorisme en internationale misdrijven van zijn voorgangers sinds Balkenende I gedoogt. Veiligheid begint altijd bij goede justitie, weet elke debutant jurist.

Het is allemaal helemaal niet moeilijk te begrijpen. Iedereen kan de feiten kennen. Het is dat een grote groep deskundigen, journalisten, schrijvers en politici willens en wetens niet geïnteresseerd is en het verkondigen van harde misdadige leugens tot de vrije meningsuiting vindt behoren. Islam is heel normaal. Er is geen ontkomen aan de Islam. Onderwerping zal er altijd zijn. Zonder onderwerping aan de wet is er geen leven. De wereldlijke wetten van de democratie die reeds lang geleden bepaald zijn in Nederland. Het wetboek van Strafrecht is een klassiek wetboek wat ook van toepassing is op ambtenaren. Er moet justitieel worden opgetreden tegen Opstelten persoonlijk omdat hij behulpzaam is bij genocide in Irak en Nederland. Groot en kleinschalige genocide. In Nederland geeft Opstelten ook gelegenheid aan het kindermisbruik van Joris Demmink.

Net als Wilders staat Opstelten bovenaan de verlanglijst met personen om bevoegd te laten vervolgen voor de onafhankelijke rechtspraak. Wilders en Opstelten nemen deel aan dezelfde genocide op de arabieren, dat zijn Semieten. Opstelten en Wilders hebben daarbij ieder de eigen rol waarbij Opstelten laf en lauw reageert op de schandalige aanval van Wilders op de wortels van de onafhankelijke rechtspraak als hij niet zou worden vrijgesproken in het Wildersproces, en ook verder gedoogt dat Wilders voortgaand het probleem is voor de veiligheid van de staat en bondgenoten en moordenaar is van Nederlandse en NATO militairen. Opstelten moet het leger in stelling brengen tegen Geert Wilders en zijn 'umfeld'. Dit 'umfeld' is schuldig aan de aanslagen in de VS 11 september 2001 en zeer waarschijnlijk op de MH17 en bedreigt 'as we speak' magistraten met 'dire consequences' wanneer de waarheid van de Nazi-feiten van de helden van Wilders worden herkend of erkend.

Wilders en zijn groep moeten bevoegd helemaal gesloopt worden, met wortel en tak uitgeroeid. Wilders is bepalend in verband met de restoratie van het internationaal fascisme, racisme, anti-semitisme, nazisme, apartheid en slavernij. Wilders is een man die het leger op zich afgestuurd moet krijgen omdat Wilders middels misbruik van het vrije woord de dood van misschien wel de beste militair van de NATO en de zoon van de commandant der strijdkrachten op zijn geweten heeft. Wilders heeft het bloed van Nederlandse militairen aan zijn handen die zich dood moeten vechten in Moslimlanden en door de negativiteit van Wilders worden afgehouden van stabilisatie. Een kruisraket op het kantoor van Geert Wilders persoonlijk uit naam van de minister van veiligheid en justitie, dát moet er zijn én wel onmiddellijk.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus