U bent hier: Home / Opstelten leider terroristische organisatie

Opstelten leider terroristische organisatie

by J.L. de Kreek — last modified 24-10-2014 12:30
Opgeslagen onder:

Ivo Opstelten van de VVD is leider van een terroristische organisatie die schuld heeft aan de illegale oorlog in Irak, de 'regime change' daar, de massamoorden, genocide en materiële schade waarmee dat gepaard is gegaan én gedwongen verdwijning en misbruik van minderjarigen in Nederland.

Ook worden de misdrijven van Geert Wilders tegen de veiligheid van de Staat en bondgenoten gedoogd door Ivo Opstelten. Tevens ondersteunt hij de daders van de aanslagen in de VS 11 september 2001 door ondanks de algemeen bekende feiten de leugens te volgen die terroristen in het Amerikaanse bestuur daarover inbrengen.

Andere deelnemers aan de terroristische organisatie van Opstelten zijn Erik Gerritsen, Hans Jansen, de website GeenStijl, A Nanninga, Joshua Livestro, de websites de Dagelijkse Standaard en Jalta, Matthijs van Nieuwkerk, Jort Kelder, de VARA en nog heel veel meer prominente Nederlanders die zich door hun professionele rol niet kunnen beroepen op onbekendheid met de feiten.

Omdat afgelopen tien jaar alleen honderdduizenden minderjarigen in Nederland gedwongen verdwenen en misbruik zijn, ook seksueel, en autoriteiten deelnemers zijn die de misdrijven niet erkennen willen, is de kans niet gering dat er ouderwets Partizaans gevochten zal worden om de terroristen hun verdiende straf te leveren. Nederland heeft de grens bereikt waarop burgeroorlog vanzelfsprekend is.
 

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus