U bent hier: Home / Over Jeroen de Kreek

Over Jeroen de Kreek

by J.L. de Kreek — last modified 09-12-2013 13:25
Opgeslagen onder:

Jeroen de Kreek is maker van hét Goede Nieuws™ en wordt strafrechtelijk vervolgd door het Openbaar Ministerie omdat het CIDI, de Joodse Omroep, het MDI en enkele particulieren aangifte tegen hem gedaan hebben in verband met het openbaren van de Nazi-feiten van de Zionistische helden van Geert Wilders op zijn website op hetzuur.nl. Al zijn computers, laptops, servers, harde schijven zijn in beslag genomen en journalist Bert Brussen die hoeder is van het vrije woord zwijgt als het graf.

Jeroen de kreek is fan van de Joden. Vooral belijdende Joden ziet hij graag. Op het eerste gezicht zal niemand het denken wellicht dat Jeroen de Kreek in den breedte voorstander is van geloof. Geloof in God, G-d, Jehova, Allah, is een goede zaak, aldus Jeroen de Kreek die Het Woord in de volle omvang in de boekenkast heeft staan. Over de kerk is Jeroen de kreek minder enthousiast. Het institutionaliseren van geloof is één van de meest stupide zaken waar de mens zich voor inzetten kan tenzij betrokkene Satan dient, aldus Jeroen de Kreek.

Jeroen de Kreek noemt het van eminent belang voor de journalistiek in het algemeen en de onderzoeksjournalistiek in het bijzonder dat de journalist begrip heeft van in ieder geval het laatste boek van de Bijbel omdat dit werk de agenda van de internationale politiek bepaalt, aldus Jeroen de Kreek. Hij pakt de originele geschriften der Zionisten erbij om te bewijzen dat de kijk van de Jehova's Getuigen op Openbaring exact de geschiedenis sinds augustus 1897 -toen de Zionisten ritueel het Armageddon Beest hebben losgelaten- beschrijft.

Jeroen de Kreek bezit een Joodse achtergrond. De Joodse gemeenschap in Buitenveldert en Amstelveen en elders kent de familie De Kreek die ook de nodige offers gebracht heeft in Auschwitz. Toch zal Jeroen de Kreek niet snel meer naar Israël op vakantie gaan nu hij de bibliotheek der Zionisten ontdekt heeft. Jeroen de Kreek is Holocaustontkenner geworden; en het middelpunt van een naderend nationaal en internationaal conflict met de Zionisten. De familie van Jeroen de Kreek is in Auschwitz vermoord. Jeroen de Kreek ontkent alleen de Holocaust indien feiten en cijfers daartoe accademisch aanleiding geven.

Jeroen de Kreek noemt het een zieke belediging van Joden wegens geloof om de massamoorden van de Zionisten op de Joden een Holocaust te noemen. Alsof de voorouders zich vrijwillig ten volle bewust van het naderend eind in het kampvuur van Zion gestort hebben om het Opperwezen goed te stemmen bij en tijden het roven van Palestina van de authentieke bewoners. Holocaust is een heel normaal Joods gebruik, aldus Jeroen de Kreek.

De Zionisten hebben dit uitvergroot en als cadeautje voor de Heer de Joodse broeders en zusters vergast, gewassen en verbrand in de door henzelf gebouwde crematoria. De Zionisten zijn nooit gekozen om de Joden te vertegenwoordigen. Ook hebben de Joden nooit aan de Zionisten gevraagd het Jodenvraagstuk totaal op te lossen. De Zionisten hebben de familie van Jeroen de Kreek vermoord, ontdekt Jeroen de Kreek eerst nadat hij diepgaand onderzoek gedaan heeft naar het internationaal terrorisme van Bush, Balkenende en Blair.

De Tweede Wereldoorlog blijkt nog even overgedaan te moeten worden, aldus Jeroen de Kreek. Jeroen de Kreek zegt ook dat het hakenkruis in de lange Joodse geschiedenis een door Joden erkend en gerespecteerd symbool is; terwijl de David Ster de Joden niks schelen kan. De David Ster is een nazi-symbool aldus Jeroen de Kreek. Van de familie Rothschild die de grote profiteur is van de Shoah. Israël is het wereld-getto voor de Joden, zegt Jeroen de Kreek. Hitler diende de Zionistische zaak, en de grootvader van vicepremier Lodewijk Asscher was mede schuldig aan de deportatie van de familie De Kreek.

De Joodsche Raad waar die opa voorzitter van was is volgens Jeroen de Kreek het Joodsche Verraad. De Zionisten zijn sinds de vorming van de ideologie en wereldbeweging voorstander geweest van hetzelfde antisemitische Diaspora Revisionisme als de Katholieken, aldus Jeroen de Kreek. Jeroen de Kreek zegt ook dat het aan het clublied van Betar goed te zien is dat de Zionisten feitelijk het Ouderwetse Romeinse Rijk vertegenwoordigen. Het bejubelt de veroveringen van Joodse steden in de oudheid, die in der tijd door Romeinse legers veroverd zijn.

Jeroen de Kreek verzet zich tegen het holocaustliegen der Zionisten en de hetze van Ronny Naftaniel en Esther Voet en vooral ook Ronald Eissens, wiens bloed Jeroen de Kreek wel drinken kan, tegen de waarheid van de feiten. De Zionisten hebben het gas betaald, en de treintocht van de familie De Kreek van Boulevard de Misère naar Auschwitz. Dat houdt niks anders in dat er nog afgerekend moet worden met Jeroen de Kreek persoonlijk die geen behoefte heeft zich als de voorouders te moeten laten naaien door de Zionisten. Zij kunnen weten dat het Jeroen de Kreek geen moer schelen kan wie de Zionisten denken dat zij zijn; Joden noemen hen smerige verraders en zien het liefst dat Onze Lieve Heer ze laat creperen bij en tijdens een epidemie en/of natuurramp anderszins.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus