U bent hier: Home / Over schrapping Moszkowicz

Over schrapping Moszkowicz

by J.L. de Kreek — last modified 23-02-2015 06:00
Opgeslagen onder:

Bram Moszkowicz is geschrapt omdat hij Wilders verdedigd heeft en hem ondersteunde bij en tijdens het dreigen met slaan van bijlen aan de wortels van de onafhankelijke rechtspraak indien Wilders niet zou worden vrijgesproken. Als Moszkowicz zijn politieke plannen invulling geeft loopt hij risico van vervolging voor deelname aan de oorlogsmisdrijven van Geert Wilders. Bram Moskowitz vertoont vervaarlijk verraderlijk gedrag voor een nakomeling van kampslachtoffers.

Ook de ruimte die Moszkowicz liet voor Wilders om oud-raadsheer Schalken ter zitting verbaal agressief in de rug aan te vallen is in het verkeerde keelgat geschoten en draagt bij aan het beeld over Bram Moszkowicz van iemand die zijn eigen Joodse vader verraadt om de Nazi-doelen van Wilders te ondersteunen. Het extreem zieke aan Bram Moskowitz is dat hij iedereen belooft in verband met het telefoonnummer op de arm van zijn demente vader geen oorlogsmisdadigers te verdedigen, en hij staat vooraan Wilders te verdedigen.

Bram Moskowitz persoonlijk is de eerste die moet aanslaan in verband met de evidente oorlogsmisdaden van Wilders en het welhaast virulente antisemitisme van de Beul van Venlo. De vergelijking tussen “FITNA” en “Der Ewige Jude” had als eerste van Moskowitz moeten komen. Wilders heeft middels het misbruik van het vrije woord twee Nederlandse militairen vermoord en Bram Moszkowicz verdedigt de vijand. De neonazistische grappen en grollen van Wilders hadden door Moszkowicz makkelijk middels de Telegraaf Media Groep inzichtelijk gemaakt kunnen worden, verwijzend naar de Joodse cultuur van eerlijkheid en geloof in de Diaspora.

Daar en boven blijkt dat Moskowitz één van de personen is die voorafgaande zijn verdediging van Wilders geweten moet hebben dat de helden van Wilders de nooit eerder ontmaskerde grote kwartiermakers zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging van 1940-1945. Die ouwe Moskowitz heeft in het kamp zijn tijd misschien als SS'er doorgebracht. Zoals ook anderen van de Joodse maffia zich vermaakte met het ritueel wassen, vergassen en verbranden van de broeders en zusters via de schoorstenen van de capo di tutti capi.

Bram Moskowitz is nu voor het leven geschrapt als advocaat. Daarbij kan hij het laten. Hij hoeft als hij verder aan de kant blijft zitten stil zijn niet nog meer naar beneden gehaald worden. De schrapping moet voor Bram Moskowitz de waarschuwing zijn dat hij zich niet verder manifesteert met zijn aanstootgevende wanvertoningen omdat anders het strafrecht als een groot zwart gat hem opslokt samen met Rutger van Powned naar een cel voor een groot aantal jaar. Bram Moszkowicz is onmiskenbaar dienaar van de Synagoge van Satan.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus