U bent hier: Home / Overheid steelt kinderen

Overheid steelt kinderen

by J.L. de Kreek — last modified 24-03-2015 15:25
Opgeslagen onder:

De Nederlandse civiele overheid steelt op grote schaal minderjarigen. De bijpassende criminele organisatie noemt dit jeugdbescherming. Niemand kan weten of de maatregelen van de jeugdbescherming proportioneel zijn. Niemand weet of de vele duizenden maatregelen die de civiele overheid per jaar aan minderjarigen en ouders oplegt noodzakelijk zijn want de medewerkers van de jeugdbescherming doen willens en wetens in strijd met de wet niet aan waarheidsvinding.

Het bedrog van de civiele overheid is niet te harden. Vakkundig ketenpartners van politie en justitie voor het karretje spannend waardoor de openbare orde in het veld verstoord wordt. Kindermishandeling is een misdrijf. Niet te begrijpen valt waarom de civiele overheid met justitiële middelen in het privaatrechtelijke kader welhaast exclusieve bevoegdheden toekomt. Als de overheid al justitiële middelen inzet zoals de jeugdbeschermers doen dan mag dit niet buiten de context van het strafrecht omdat burgers anders onvoldoende beschermd zijn tegen ambtelijke corruptie.

Erik Gerritsen van Jeugdbescherming Regio Amsterdam is afgestudeerd op het terrein van de ontembare problemen. Hij weet alles van ontembare problemen. Dat is goed te zien aan zijn ambtelijke bediening. De dossiers van minderjarigen die kennelijk tussen de benen verkracht zijn nadat ze uit de baarmoeder zijn getrokken op last van de jeugdbescherming stapelen zich op. Ouders die in de jeugdbescherming verkracht of misbruikt zijn waarvan kinderen weer in de jeugdbescherming komen omdat ouders in de jeugdbescherming verkracht en misbruikt zijn. Van de kinderen van Jalal Sheik Elias is bekend dat zij onder de gedwongen hoede van het christelijke Leger des Heils bekeerd zijn tot een vorm van christenheid.

Het gezinshuis ‘De Zorgzaamheid’ staat zelf bekend als een plek waar veel drugs, alcohol en seks gebruikt wordt”. Waarom moeten vluchtelingen uit Irak omdat Bush Balkenende en Blair daar de boel illegaal kapot bombarderen in Nederland hun kinderen zonder waarheidsvinding of betekening van enige executoriale titel kwijt raken aan de christelijke jeugdbeschermers die ze vervolgens bekeren tot een vorm van christenheid? Waarom? Waarom moeten kinderen volledig ontworteld worden om ze te beschermen? Waarom al die vormfouten en blatante inbreuken op fundamentele rechten van minderjarigen om ze te beschermen tegen het risico van mishandeling? Waarom?

Erik Gerritsen zal het niet kunnen uitleggen. Hij is vast en zeker in de leer geweest bij Joris Demmink. Nederland is vergeven van de pedofielen in de jeugdbescherming die terrorisme gerelateerd op de huid zitten van minderjarigen, latente zorg vragen veinzend om vervolgens zonder waarheidsvinding invulling te geven aan de zorg die niet past bij de behoefte. Erik Gerritsen is een man die ontiegelijk uit zijn mond kan ruiken. Of dat de rotte zwavel geur is van zijn satanisme, dampend uit zijn innerlijk, zal onderzoek moeten uitwijzen. De man is compleet ziek in zijn hoofd en riskeert oorlog met álle boze vaders van de wereld.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus