U bent hier: Home / Overlast van Joden

Overlast van Joden

by J.L. de Kreek — last modified 12-09-2013 08:30
Opgeslagen onder:

Directe nakomelingen van de eerstelijns Joodse slachtoffers van het concentratiekamp Auschwitz voelen zich door Joden bedrogen omdat hen in strijd met de feiten geïndoctrineerd wordt dat er zes miljoen Joden geholocaust zijn en de Duisters de schuld hebben. Ook ervaren zij anderszins overlast van Joden bij en tijdens het openbaren van de ongemakkelijke feiten dat de Joodse leiders daaraan schuldig zijn en er bij lange na geen zes miljoen Joden vermoord zijn.

Dat de Tweede Wereldoorlog en Shoah ouderwets het werk is van Joodse zelfhaters mag niet geopenbaard worden van de zelfhatende Joden van het CIDI en MDI want dat is antisemitisme. Dus doen de Joden van het CIDI, MDI en Joodse Omroep aangifte. Daarbij bedreigen de Joden van deze organisaties het bestuur en rechtspraak met 'dire consequences' wanneer de Holocaust ontkend wordt. Dat de Joodse leiders al in 1897 schreven dat zij de 'Endlösung' èn strenge beperkingen op vrije meningsuiting wilde vertellen de Joden nooit wanneer ze janken om de miljoenen Joden die ze zelf afgemaakt hebben in de kampen als Sondercommando of financier van Hitler. De hele Tweede Wereldoorlog en de Shoah is een zaak van en voor Joden. Joodse leiders die het eigen volk eerst offeren in de ovens van de crematoria.

Ronny Nathaniel, Esther Voet, Ronald Eissens. Allemaal weten ze er van. Het kan niet anders omdat de feiten letterlijk geschreven en gedrukt staan in authentieke Zionistische geschriften die de Joden altijd voor zichzelf houden terwijl ze de Duisters de schuld geven. Kan het zieker dan bij de Joden? Niet voorstelbaar. Zelfs de zelfmoordaanslagen van Moslims onderling is niks vergeleken met het leed wat de Joden elkaar hebben aangedaan als kabbalistische smoes voor de Kolonisatie van Palestina. Dat Joden ook na de Tweede Wereldoorlog groots deelnemen aan internationaal terrorisme en genocide is niet te weerleggen. Joden bepalen de oorlogsdrum in de wereld.

Joden zijn de financiers van veel zo niet alle grote gewapende conflicten. Joden hebben zich door de Tweede Wereldoorlog verrijkt. Dat was het doel van de Joden met de Tweede Wereldoorlog. Zelfverrijking, en de kans tot kroning van de Joodse Rothschild bankiers tot koninklijke familie van Israël. De familie zonder wie de Tweede Wereldoorlog, de Shoah, Auschwitz, Israël niet mogelijk was geweest is de Joodse bankiersfamilie Rothschild. Die hebben alles betaald! Samen met Rockefeller en Koninklijke Shell en nog een paar Wall Street entrepreneurs. Joden waren ook leidend in de slavernij. De beste veld-negers werden bij de Joden van Jacob Cohen & Son gekocht.

Instant Update: overigens is de kans niet gering dat Joden als daders betrokken waren bij de aanslagen in Amerika van 11 september 2001

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus