U bent hier: Home / Pedofielen besturen Nederland

Pedofielen besturen Nederland

by J.L. de Kreek — last modified 05-02-2016 10:30
Opgeslagen onder:

Nederland wordt bestuurd door een club pedofielen waarvan Joris Demmink een lichtend voorbeeld is. Het seksueel misbruik van minderjarige jongens door Joris Demmink is slechts het topje van de pedoseksuele ijsberg van Nederland. Nederlandse ambtenaren hebben een netwerk voor kindermisbruik opgezet. Zij noemen dit kinderbescherming. De Nederlandse kinderbescherming is ordinaire mensenhandel. Mogelijk honderdduizend of meer Nederlandse kinderen per jaar verdwijnen gedwongen in een netwerk voor geld en/of ander misbruik.

In inrichtingen van de kinderbeschermers worden minderjarige meisjes rijp gemaakt voor prostitutie en krijgt de nieuwe lichting loverboys de eerste ervaringen met verkrachten en aanranden. Het regelmatige misbruik van meisjes in de inrichtingen van de kinderbescherming wordt gefilmd met de beveiligingscamera's die overal hangen. Niemand doet wat. Bij de kinderbescherming noemen ze het normaal dat jongens en meisjes gedwongen gemengd verblijven in instellingen waar ze niet uit kunnen. Terwijl deskundigen gescheiden opvang adviseren.

Jongens bij de jongens en meisjes bij de meisjes is een uitzonderlijk normaal uitgangspunt voor huisvesting van minderjarigen die gedwongen op last van de Staat in instellingen moeten verblijven om wat voor reden dan ook. Jongens en meisjes door elkaar heeft geen enkel pedagogisch voordeel voor jongeren die gedwongen in inrichtingen blijven op last van de kinderbeschermers. Het enige pedagogische doel wat bereikt wordt door de kinderbeschermers in de inrichtingen voor de jeugd met jongens en meisjes gemengd onder begeleiding van de pedofielen van Joris Demmink is regelmatige verkrachting en een academie voor misbruik.

Joris Demmink en de VVD en kinderbescherming en pedofilie zijn synoniemen. Pedofilie is een ziekte met bepaalde kenmerken. Eerste kenmerk is dat pedofielen vaak doodnormale hartstikke fijne mensen zijn die heel goed op kunnen schieten met kinderen en door bijkans iedereen vertrouwd worden. Pedofilie is niet een ziekte bij mannen alleen. Het bespreken van pedofilie bij vrouwen zit in de taboesfeer. Het is eenvoudig te zien aan de wijze waarop de kinderbescherming de wet handhaaft, of eigenlijk niet handhaaft, dat de bestuurders en uitvoerders met crimineel oogmerk kinderen beschermen.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus