U bent hier: Home / Pedofilie bij Jeugdzorg

Pedofilie bij Jeugdzorg

by J.L. de Kreek — last modified 20-08-2014 06:00
Opgeslagen onder:

De kinderbescherming in Nederland lijdt aan een ernstige vorm van pedofilie waarbij pedofielen in ambtelijke hoedanigheid baby's uithuisplaatsen, zonder betekening door een deurwaarder van enige rechterlijke last, om het kind zo snel mogelijk na de UHP seksueel en anderszins te misbruiken. Er is een pleeggezin van twee oudere mensen waarvan de pleegmoeder wel vaker bij de arts komt met kinderen waarvan de naam niet bekend mag worden. Meisje V. te T. kwam ook 'incognito' bij de arts. Ze stond stijf van de stress. Wanneer alleen al gedacht werd aan luier verschonen begon ze te krijsen.

Ze heeft blaren in haar mond en in de schaamstreek. Ouwe hoeren die zich dagelijks acht uur per dag laten afwerken voor een schijntje lopen eindeloos met blaren op de doos, baby's niet. Zeker geen baby's onder toezicht van de kinderbescherming waarvan net de Commissie Samson geconcludeerd heeft dat het misbruik in de jeugdzorg onverminderd hoog is. Tot vier keer meer kans op misbruik lopen minderjarigen onder toezicht van Erik Gerritsen en zijn collega's. Meisje V. te T. is niet de enige baby die zonder geldige reden is uit huis geplaatst. Waarbij rechterlijke lasten zonder betekening zijn geëxecuteerd. En waarbij de baby's zich eerst na de UHP overstrekken, huilen bij vreemden, met de handen trillen, panisch doen en smetvlekken in de schaamstreek hebben.

 

Baby's die zich overstrekken met smetstrepen in de schaamstreek is zorgelijk. Schrammen. Blauwe plekken. Blaren. Zweren. Alsof ze na de UHP een met herpes besmette puddingbuks moest ontvangen van het vriendje van Joris Demmink en Mark Rutte. Jeugdzorg is georganiseerde ambtelijke criminaliteit van pedofielen. Bij pedofilie is het niet zo dat pedofielen altijd seks hebben met minderjarigen. Sommige pedofielen genieten van het steunen van hardcore pedofielen die de baby's persoonlijk misbruiken. Als bij een syndicaat waarbij de leden een eigen taal lijken te spreken en elkaar steunen door dik en dun. Dat de prominente secretaris generaal Demmink van Justitie vervolgd wordt in verband met misbruik van minderjarige jongens zegt iets over de eerste overwegingen van één van de prominente hoofdverantwoordelijken voor het systeem van perverse prikkels in de Jeugdzorg.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus