U bent hier: Home / Peter R. de Vries als crimineel

Peter R. de Vries als crimineel

by J.L. de Kreek — last modified 21-12-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Peter R. de Vries heeft sinds kort een eigen advocatenkantoor. De Vries & Kasem. Peter R. de Vries is directeur. Hij is geen advocaat of jurist. Het logo van de onderneming bevat de tekens “lawyers|investigations”. Dat impliceert onderzoek en juridische analyses. Peter R. de Vries heeft onlangs in kort geding een mediazaak gewonnen tegen publicist Wim Dankbaar. Peter R. de Vries mag Wim Dankbaar “kierewiet” noemen. Voor Wim Dankbaar is het onderzoek naar de moord op Marianne Vaatstra niet afgesloten. Wanneer bewezen wordt wat Wim Dankbaar beweert heeft Peter R. de Vries nog héél véél advocatenkantoor nodig.

Ondanks zijn bekentenis is nog altijd niet uitgesloten dat Jasper S. niet de moordenaar is van Marianne Vaatstra. Peter R. de Vries is één van de prominente journalisten die de media bepaalt en altijd weet te vertellen dat de ander niet goed bij het hoofd is. Peter R. de Vries heeft nog aan niemand verteld dat de Nederlandse journalistiek een broeinest is van georganiseerde misdaad en terrorisme. De krant waarin het advocatenkantoor van Peter R. de Vries staat aangekondigd en waarvoor Peter R. de Vries ruim 10 jaar heeft gewerkt is al sinds 1922 betrokken bij anti-Joods terrorisme van de organisatie van de helden van Geert Wilders. ‘Shhhhht, don’t tell.’

Peter R. de Vries met zijn speurneus is ook nog nooit bereid gebleken aan het grote publiek mee te delen dat de torens van de Twin Towers niet door de vliegtuigen kunnen zijn ingestort en dat Balkenende vanzelfsprekend een oorlogscriminelen is en dat Wilders schuldig is aan verhoogde terreurdreiging en het sneuvelen van Nederlandse en NATO militairen en dat Demmink en Wabeke leiding geven of hebben gegeven aan georganiseerde misdaad bij Justitie en dan met name de Jeugdhulp. De Nederlandse Kinderbescherming laat minderjarigen gedwongen verdwijnen om ze te beschermen tegen het risico van kindermishandeling door anderen dan de kinderbescherming. Peter R. de Vries ziet dat allemaal niet. Gelukkig heeft de Hoge Raad recent bepaald dat levenslang gewoon levenslang is.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus