U bent hier: Home / Peter R. de Vries is matennaaier

Peter R. de Vries is matennaaier

by J.L. de Kreek — last modified 28-05-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Helemaal los van de vraag of publicist en activist Wim Dankbaar nu psychisch doordraait dat de Forensisch Psychiatrische Dienst contact met hem zoekt is het natuurlijk vragen om problemen wanneer Peter R. de Vries niet even voor iedereen op betrouwbare wijze bewijst dat de zogenaamde “kluisverklaring” op fictie is gebaseerd. Wim Dankbaar is ervan overtuigd dat zijn visie op de moord op Marianne Vaatstra klopt. De Rechtspraak verwijt Wim Dankbaar ondeugdelijk onderzoek. Eerlijkheid gebied te zeggen dat Wim Dankbaar inderdaad een amateur eerste klas is en zich moeilijk laat overtuigen door de redelijke uitleg van de vonnissen tegen hem.

Van Wim Dankbaar kan niet veel worden verwacht. Dat is ook niet nodig om de kwestie die veel mensen bezig houdt op te lossen. Dat is of Wim Dankbaar gelijk heeft met zijn visie. Wie de moeite neemt Wim Dankbaar te laten vertellen wat hij denkt te weten hoort een coherent verhaal wat mogelijk met concrete bewijselementen kan worden onderbouwd. De grote vraag is of de zogenaamde kluisverklaring van ene Faek die getuige geweest zou zijn van de moord op Marianne Vaatstra authentiek is.

Peter R. de Vries schijt in de media op iedereen die een andere mening heeft dan hij en vindt zichzelf heel wat. Peter R. de Vries steunt de zware misdrijven van Joris Demmink want iedere fatsoenlijke waarheidsvinder met het goede stel hersens wat Peter R. de Vries veinst te bezitten ziet aan de Nederlandse kinderbescherming dat het een door Joris Demmink ingerichte criminele organisatie is wat het oogmerk bezit minderjarigen onrechtmatig aan het ouderlijke gezag te onttrekken en misbruiken voor geld en/of bevrediging van andere perverse prikkels. Bovendien is Joris Demmink eminent deelnemer aan oorlogsmisdaden, terrorisme en internationale misdrijven in Moslimlanden.

Peter R. de Vries is niet helemaal of helemaal niet zuiver op de graat. Peter R. de Vries is net zo'n smerige profiteur als Matthijs van Nieuwkerk die voor bijna zes ton EURO per jaar namens de F*ck*ng VARA van Francisco van Joleied iereen het zicht onthoudt op de terroristische organisatie van de vrienden van Jort Kelder. Wim Dankbaar wordt binnenkort opgesloten in een psychiatrische inrichting omdat Wim Dankbaar kennelijk doordraait van de misdadige feiten van Joris Demmink en Peter R. de Vries. Peter R. de Vries is een vieze matennaaier die best even de moeite had kunnen nemen in een vriendelijk interview met getuige Faek on camera naar de waarheid te vragen.

Ook had Peter R. de Vries duidelijkheid kunnen scheppen door te vertellen hoe het zit met de pinpas op naam van “M. Vaatstra” die na de moord nog is gebruikt ergens in Nederland. Was dat de pinpas van Marianna Vaatstra, zo “ja” waarom is dit dan niet relevant? Wim Dankbaar heeft zijn mogelijke psychiatrische stoornis waarvoor de FPD hem nu zoekt aan Peter R. de Vries te danken. Hoe graag Wim Dankbaar ook anders gelooft hij, Wim Dankbaar, is een eerste klas amateur. Peter R. de Vries is de geduldige professional die iedereen uit een nare droom helpen kan en dat met kennis van de feiten nalaat.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus