U bent hier: Home / Pieter Menten partner Zionisten

Pieter Menten partner Zionisten

by J.L. de Kreek — last modified 02-12-2016 06:00
Opgeslagen onder:

In de Zaak Menten jaagt de Joodse Telegraaf-journalist Hans Knoop op kunstverzamelaar Pieter Menten omdat Pieter Menten in SS-uniform Joden heeft laten vermoorden. Hans Knoop weet dat de SS symbiotisch samenwerkte met de Zionisten en dat de Telegraaf de plannen van de Zionisten voor oorlog en Holocaust in 1922 reeds in bezit had. Na de oorlog zijn Zionisten gaan jagen op hun Nazi-partners uit de oorlog, kennelijk om de Zionistische handen schoon te wassen.

Door internet zijn historische archieven van over de hele wereld makkelijk te doorzoeken vanaf de luiestoel. In die archieven bevinden zich de publicaties van de journalisten Theodore Herzl en Ze'ev Jabotinsky waarop Hans Knoop niet ingaat. Deze publicaties laten er geen enkele misverstand over bestaan dat de journalisten Herzl en Jabitinsky en niet Adolf Hitler de grote wegbereiders zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust. Tekst en uitleg staat op www.holocaustles.nl.

De journalisten Herzl en Jabotinsky zijn voor de verspreiding van hun plannen voor oorlog en Holocaust in Nederland in 1922 en 1924 ondersteund door journalisten van het Nieuw Israëlitisch Weekblad en de Telegraaf. Hans Knoop als journalist met Joodse achtergrond werkend bij de Telegraaf die jacht maakt op collega Pieter Menten was in dienst van de organisatie die mede verantwoordelijk is voor de voorbereidingen op de massamoorden van Pieter Mensen. De Zionisten hebben ook hun partner Eichmann vervolgt, en geëxecuteerd in Jeruzalem.

De muntAdolf Eichmann was Zionist in hart en nieren. De trouwste bondgenoot van de Zionisten. Eichmann zag zichzelf als een echte tweede Herzl en deed niks anders dan het uitvoeren van de overeenkomst die was gesloten tussen de Zionisten en de Nationaal Socialisten om de Joden door de antisemieten te laten deporteren naar de kampen die bezit waren van de familie naar wie straten, pleinen en boulevards in Israël vernoemd zijn. Journalist Hans Knoop is naoorlogse deelnemer aan de Holocaust. In die rol verhult hij de Nazi-feiten der Zionisten, verzorgt hij dat meeste mensen denken dat andere mensen dan de Zionisten schuldig zijn aan de Holocaust en is bij betrokken bij de voorbereiding van Holocaust 2.0.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus