U bent hier: Home / Pieter Omzigt bombarderen

Pieter Omzigt bombarderen

by J.L. de Kreek — last modified 09-08-2014 12:00
Opgeslagen onder:

Wie komt Pieter Omzigt bombarderen voor zijn genocide in Irak? Natuurlijk maakt de christenheid zich druk als ISIS wraak neemt op de christenhonden in Irak. Waarom zou een Moslim een Christen in een Moslimland gedogen wanneer de Christen al decennia het Midden Oosten helemaal naar de kut bombarderen met munitie van kernafval, en Wilders gedogen “in verband met de buitenlanders”.

Amerika mag ISIS bombarderen omdat het claimt dat het een genocide van moslimterroristen voorkomt terwijl ISIS bestaat in de gratie van de illegale oorlog van Bush, Balkenende, Blair en Pieter Omzigt in Irak. Toen Hussein en Khadaffi nog aan de macht waren in het Midden Oosten en Afrika was het in verhouding tot nu een stuk beter voor de meerderheid van de mensen waaronder de christenen waarover Pieter Omzigt zich nu druk maakt.

 

Had Omzigt zich echt bekommert om de belangen van zijn christelijke broeders en zusters dan was hij nooit lid geweest van een politieke partij. Christen politiek is een vervloekte ziekte waarbij volgers van Satan alle regels aan de wel bekende laars lappen en zij de goddelijke gang gaan de wereld wegdragend naar de ondergang. Eerst de ondergang en dan de verlossing predikt het geloof van Pieter Omzigt. Hij draag er politiek wat graag aan bij anders duurt het een eeuwigheid voordat iemand ooit kans maakt de Messias in het echt te zien verschijnen.

 

Pieter Omzigt zal door Rusland gebombardeerd worden want bondgenoot Amerika zal het niet doen. Als Rusland Pieter Omzigt niet bombardeert zal ISIS het doen en als ISIS het niet doet zullen andere counterterroristen de belangen van de christenheid blijven belagen. De christen in de politiek is een besmettelijke parasiet die allemaal fatale aandoeningen levert aan de lichamen van de Staat.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus