U bent hier: Home / Positief over Hitler

Positief over Hitler

by J.L. de Kreek — last modified 19-09-2014 12:45
Opgeslagen onder:

Dat Geert Wilders niet positief is over Adolf Hitler valt moeilijk te rijmen met zijn bewondering voor de Zionistische leiders Herzl en Jabotinsky. Deze twee namen worden in het onderwijs geassocieerd met de verlossing van de Joden. Herzl is de man die als internationaal gerespecteerd journalist de 'Endlösung der Judefrage' op de agenda gezet heeft. Jabotinsky is de man die namens vereniging Erez Israël in 1939 vrede weigerde als niet eerst de bulk van Joden uit Europa gedeporteerd werd.

De schuld van vereniging Erez Israël en daarmee de Zionisten aan de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging 1940-1945 is een moeilijk te vertellen geschiedenis omdat de Zionisten iedere keer met hun Joodse schijnvertoningen en terrorisme gerelateerde dreigingen de magistratuur in de waan plaatsen over de schuld aan WOII en de Holocaust van de helden van Wilders. Het is niet alleen daarom dat de politiek maatschappelijke vernietiging van Geert Wilders geambieerd wordt.

 

Wilders wordt ook gezocht in verband met de dood van twee Nederlandse militairen in Afghanistan. Misschien wel de beste militair van de NATO en de zoon van de toenmalige Commandant der Strijdkrachten. Wilders was deskundig en professioneel gewaarschuwd dat hij met zijn Islam-uitspraken niks dan negativiteit verkrijgt en geen bijdrage levert aan het debat. Wilders was zeer te spreken over deze opmerkzaamheid. Hij bedankte de minister en de terrorisme bestrijders daarvoor en wilde op de hoogte gehouden worden.

 

Inmiddels hebben er twee Wildersprocessen plaatsgevonden. Het derde Wildersproces is in de maak. Het eerste Wildersproces 2010/2011 leverde vrijspraak op voor Wilders nadat hij middels de massamedia gedreigd had met bijlen aan de wortels van de onafhankelijke rechtspraak als hij niet zou worden vrijgesproken en thans oud-raadsheer Schalken ter zitting passief agressief in de rug had aangevallen. Het tweede Wildersproces is in stilte voorbijgegaan. Toch is dit bet relevante Wildersproces geweest omdat het Openbaar Ministerie daarin bij ambtsbericht stelt:

 

Vanzelfsprekend is rechts Nederland niet te spreken over de vergelijkingen die er worden getrokken tussen Wilders en Hitler. Dat zouden 'Godwins' zijn. De misdrijven van Wilders op zichzelf kwalificeren doet rechts Nederland ook niet. Dit zou immers opleveren dat Bolkestein en Joshua Livestro net zulke Hitler-adepten zijn als Wilders. Misschien beslist het Openbaar Ministerie binnenkort Wilders te vervolgen voor zijn misdrijven tegen de veiligheid van de Staat en bondgenoten, en zijn genocide op Arabieren. Voor Joden zou dat niks dan verlichting beteken. Niemand van de door rechts gedomineerde media brengt aan het ligt dat Wilders ook deelneemt aan de voortzetting van de Jodenvervolging van 1940-1945.

 

Deze Jodenvervolging is nooit beëindigd want de grote daders die in kringen van de Zionisten gezocht moeten worden zijn nooit vervolgd. Nog altijd jagen zij als volleerde hufters op de Joden. Zoals de Joden in Palestina die zich in het verleden tot de Islam bekeerd hebben en nu als Palestijnen het leven zuur gemaakt worden door de vrienden van Wilders. In Nederland jagen Esther Voet en Ronald Eissens namens de Zionisten op de Joden en bedreigen zij de magistratuur met 'dire consequences' wanneer de terroristische feiten van de helden van Wilders herkend en erkend worden.

 

Wilders met zijn malle haar is een groot probleem voor zichzelf. De vrijheid die hij wil zal leiden tot zijn aanhouding en veroordeling. Wilders kan niet ontkomen aan levenslange gevangenisstraf. Twee misdrijven worden door Wilders gepleegd die strafbaar gesteld zijn met levenslange gevangenisstraf. Het misdrijf genocide, en het benadelen van Staat en bondgenoten bij en tijdens gewapend conflict in Moslimlanden. Het benadelen van de Joden wat Wilders doet door zich te vereenzelvigen met de Zionisten en Israël is een pathologie waaraan heel veel prominente Moffen lijden.

 

 

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus