U bent hier: Home / Prof David Pinto = Hardcore Nazi

Prof David Pinto = Hardcore Nazi

by J.L. de Kreek — last modified 07-07-2015 10:45
Opgeslagen onder:

Waaraan is te zien dat professor David Pinto te Amsterdam een hardcore Nazi is? Antwoord: aan zijn opinie? Wat is zijn opinie dan? De opinie van professor David Pinto is: Zionisme is Zion (Israël) voor Joden. Volgens professor David Pinto is hiertegen fulmineren ronduit kortzichtig, hatelijk, afgunstig, antisemitisch, dom of een combi.

De man die bedacht heeft dat Zion gelijk staat aan Israël voor de Joden heet Herzl. Zijn gedachtegoed openbaarde hij eind 19e eeuw. In 1895 publiceerde hij in the Jewish Chronicle de 'Endlösung der Judenfrage'. Herzl had een probleem met Joden in Europa. Joden leefde toen reeds bijna 2000 jaar vanuit de filosofie van de 'drie eden': (1) het Joodse volk mag niet massaal (met geweld) optrekken naar Eretz Yisroel (het land Israel); (2) Het Joodse volk mag niet rebelleren tegen de volken van golus (ballingschap); (3) De volken van de 'ballingschap' mogen het Joodse volk niet vervolgen.

Verzet tegen de 'drie eden' is ronduit antisemitisch, fascistisch en een combinatie daarvan. Om de Joden in strijd met de 'drie eden' toch naar Palestina gedeporteerd te krijgen gingen de Zionisten een verbond aan met de antisemieten. Herzl schrijft zelf dat de antisemieten de beste vrienden zijn van de Zionisten en door de Zionisten zijn geaccrediteerd om eigendommen te liquideren. Bij en tijdens het Eerste Zionistische Congres te Basel 1897 hebben de Zionisten de mensenrechten voor de Joden eenzijdig ontbonden en hen bestempeld als bij meerderheid verachtte bedelaars.

De muntHerzl die de mastermind is van de Holocaust bepaalde dat Joodse rijkdommen geëxecuteerd en Joden vernietigd moesten worden. Hij wilde dat antisemitisme toenam. Terwijl in zijn tijd antisemitisme juist op de retour was en de Joden het goed hadden in Europa. Het staat allemaal in de talrijke geschriften der Zionisten die professor David Pinto niet noemt omdat hij een Nazi is en de geschiedenis blijvend vervalsen wil zoals ook Esther Voet en het CIDI en de Joodse Omroep en het NIW en het Meldpunt Discriminatie Internet en natuurlijk Kustaw Bessems dat willen.

De Zionisten hebben de Joden laten vergassen omdat ze voor de kolonisatie van Palestina alleen de 'sweet seventeens' nodig hadden. Hiervoor hebben zij eerst Hitler gesponsord en Auschwitz laten bouwen. Dat Auschwitz juridisch eigendom was van de familie die ook Hitler en de Knesset sponsort weet professor David Pinto al te goed. Hij wil niet dat de rest het weet want dan wordt hij ontmaskerd en gaat hij verder als Nazi door het leven. De afkorting Nazi komt van de innige samenwerking tussen de Nationaal Socialisten en de Zionisten. Nazi is ook al eeuwen de opvallende lettercombinatie in het Joodse woorden voor Europese Joden: Asjkenazim.

Asjkenazim zijn geworteld in Oost Europa. In het gebied wat nu Oekraïne heet. De Joden uit de Bijbel komen daar niet vandaan. De Joden uit de Bijbel komen uit Irak wat nu verwoest is door Wilders en zijn volgers. Een deel van de stapels harde bewijzen die aantonen dat het bovenstaande de waarheid is en niks dan de waarheid staat op www.jodenhaat.nl. Als professor David Pinto te Amsterdam geen diep zieke ruzie hebben wil moet hij zijn opinie in overeenstemming brengen met de waarheid en feiten anders blijft er niks anders over dan hem in ieder geval juridisch te slopen zoals Geert Wilders en Geen Stijl.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus