U bent hier: Home / Prof David Pinto = Nazi

Prof David Pinto = Nazi

by J.L. de Kreek — last modified 19-12-2014 06:00
Opgeslagen onder:

Joden die Nazi's zijn worden makkelijk herkent aan hun trouw aan de staat Israël. De Joden zijn in het algemeen in twee groepen te verdelen. Aan de ene kant weldenkende belijdende Joden als True Thorah Jews die Zionisme afzweren en Israël gelijkstellen aan Satan. Aan de andere kant Nazi-joden als professor David Pinto van GeenStijl. Meeste Joden zijn Nazi-joden en hebben ook direct de Moffen aangezet tot Holocaust op de Joden als vanzelfsprekende prelude op de kolonisatie van Palestina.

De Nazi-joden zoals professor David Pinto van GeenStijl zijn heel goed in het pathologisch liegen van de geschiedenis, intellectualiseren van racisme en emotioneel rijp maken van de massa voor het uitroeien van een bepaalde bevolkingsgroep. In het geval van professor David Pinto van GeenStijl is dat de Arabieren. Het is de Nazi-joden gelukt de weldenkende belijdende Joden uit te roeien. Nu vallen zij in herhaling met die andere Semieten: de Arabieren. De Arabieren behoren tot de groep waarop Geert Wilders en arabist Hans Jansen en GeenStijl hun stelselmatige of wijdverbreide aanval uitoefenen. Als er een bevolkingsgroep gedemoniseerd wordt door de parasieten van de Telegraaf Media Groep zijn dat de Arabieren.

Dat professor David Pinto die heel goed thuis lijkt in de Joodse geschiedenis nooit onderwijst dat de stichters van Israël tevens de bedenkers van de 'Endlösung der Judenfrage' en financiers van Hitler waren wordt gezien als een gore Moffenstreek die gelijk is aan het verraad van de Joden die lid waren van de NSB of commandant waren van Auschwitz. Dat Auschwitz eigendom was van de Joodse familie waarvoor het Internationale Jodendom zich uitslooft is een feit wat die Joden vet in de bek gescheten moet worden. Zie hieronder de visualisatie van het bewijs van de innige samenwerking tussen de Joden en de Nazi's door de daders zelf. Deskundige professor David Pinto heeft het er nooit over op GeenStijl. Hij draagt liever “tendentieus, ongefundeerd en nodeloos kwetsend” bij aan de stelselmatige en wijdverbreide hetze tegen de Arabieren.

 

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus