U bent hier: Home / Prof. mr. Herman Loonstein is antisemiet

Prof. mr. Herman Loonstein is antisemiet

by J.L. de Kreek — last modified 30-10-2013 08:50
Opgeslagen onder:

Professor mr. Herman Loonstein is kennelijk een antisemiet, volgens het oordeel van de eigenaar van joodsrecht.nl. Herman Loonstein vertelt niemand dat het na de Franse Revolutie eerst de Zionisten waren die aanzette tot antisemitisme, en wilde dat Joden vernietigd en de vrije meningsuiting vergaand beperkt werden. Herman Loonstein vertelt ook niemand dat de Zionisten en Nazi's symbiotisch verknocht zijn. Twee handen op dezelfde buik.

Tegelijk met de hetze van Herman Loonstein tegen de vrije meningsuiting vechten de Zionisten van de Joodse Omroep, het Centrum Informatie Documentatie Internet en het Meldpunt Discriminatie Internet met de eigenaar van hetzuur.nl over de waarheid van de feiten. Feit is dat de Holocaust het gewilde offer is van joodse leiders om Palestina in bezit te krijgen. De massamoord van elite joden op alle overige joden. Een genocide onder broeders en zusters.

Antisemitisme is wat de Zionisten willen. Het is de smeerolie van hun politiek maatschappelijke beweging, om de joden op te drijven naar het veronderstelde beloofde land wat letterlijk het wereld-getto is bedoeld als wereld-getto gebouwd door de slavendrijvers die in de oude tijd de harde knuppel van de politie in de joodse getto's hanteerde. Professor mr. Loonstein is advocaat. Hij kent de Nederlandse wet. Ook is hij bekend met het Joods Recht. Daarmee maakt hij reclame. Daarom komen cliënten bij hem, omdat hij bekend is met het Joods Recht.

Het Joods Recht bepaalt dat joden onbevoegd zijn tot het ambiëren c.q. stichten van een joodse staat. Punt! Anderen die een joodse staat stichten willen, zoals de Katholieken, zijn de bouwers van een getto. Ook is de Holocaust mislukt. Er zijn bij lange na geen zes miljoen joden vermoord. Er is geen enkel direct of indirect bewijs van een genocide op zes miljoen joden. Wel is er bewijs dat de Zionisten de massamoord op zes miljoen joden goed voorbereid en daartoe Auschwitz gebouwd hebben; alleen de crematoria bleken ongeschikt voor de door Zionisten verlangde industriële massavernietiging, en de Russen hebben het kamp voortijdig bevrijd.

Bovenstaande is de waarheid van de feiten. Het is onloochenbaar dat Loonstein met zijn propaganda aan de basis staat van de nieuwe genocide op de joden, net als zijn illustere zionistische vooroorlogse voorgangers. De Zionisten offeren net zo makkelijk broer en zus en neef en nicht in het kamp als daarmee de heilige Zionistische Zaak gediend is. Geweld onder joden is één van de ziekste vormen van geweld wat er is. De grote rijke kapitaalkrachtige joden betalen Hitler en bouwen Auschwitz en verzorgen de Exodus om zelf als Koninklijke familie van groot Israël gekroond te worden. Iedereen kan er rekening mee houden dat een derde wereldoorlog in het verschiet ligt. In de nabije toekomst. Precies in de huidige tijd die niet voor niks als de Eind Tijd gezien wordt.

De 'takeover' van de wereldmacht door joden kent drie wereldoorlogen. De eerste wereldoorlog om de Balfour verklaring te verkrijgen. WOII om de Exodus op gang te brengen, Palestina te ontginnen en de mensheid te ontdoen van het 'surplus' joden. WOIII die aanstaande is heeft het oogmerk het Derde Rijk definitief te vestigen met Jeruzalem als hoofdstad en de onjoodse Rothschilds bankiers familie de eerste koninklijke telg van groot Israël te doen laten zijn. Deze bankiers presenteren zichzelf graag als de joodste joden op aarde terwijl zij feitelijk een broederschap met het Vaticaan zijn aangegaan ter verkrijging van met de kerk gedeelde wereldmacht. Straks na de Derde Wereldoorlog is het Vaticaan de baas.

De Duitsers hadden de Eerste Wereldoorlog praktisch gewonnen tot de internationale joden zich met Engeland bemoeide en in ruil voor de Balfour verklaring hielpen de Duisters te verslaan. Na de Eerste Wereldoorlog en het Verdrag van Versailles stortte de internationale joden zich op Duitsland om het uit te zuigen. Vergelijkbaar met Griekenland nu. Tegelijk verzorgde zij dat door Zionistisch geïnspireerde pogroms massa's arme joden vol luizen de grens tussen Polen en Duitsland overtrokken. In Duitsland verzorgde deze mensen onrust mede omdat niemand op hen berekend was. Voorts verklaarde de Zionisten de oorlog aan Duitsland en noemde zich de vertegenwoordigers van alle joden op aarde waardoor de nieuwe en oude joden in Duitsland in vreemde krijgsdienst geplaatst en vijandige strijders geworden waren.

Gewapend bovendien. De Zionisten in Duitsland, met Jabotinsky voorop, die de term Entartre Kunst in het leven geroepen heeft, manifesteerde zich direct militair als bruinhemden en konden rekenen op de welhaast onvoorwaardelijke financiële steun van de Rothschild bankiers die met hun geld de legers van de grote machten financieel commandeerde. Allemaal door de Zionisten zelf opschrift gestelde authentieke feiten die ook voor professor mr. Loonstein onloochenbaar hard zijn. Toch heeft hij het er nooit over en doet hij precies wat de Zionisten van het eerste uur wilde: vrije meningsuiting beperken en aanzetten tot antisemitisme. Wie nog geen joden gehaat heeft zal inmiddels kunnen walgen van Loonstein en zijn eeuwige wegkijken van het zieke antisemitisme der Zionisten.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus