U bent hier: Home / Profeet beledigen misdaad

Profeet beledigen misdaad

by J.L. de Kreek — last modified 03-02-2015 06:00
Opgeslagen onder:

Het is ronduit een misdaad de profeet te beledigen. Daar komt gelazer van. Het is helemaal niet nodig profeten te beledigen. Laat de profeten met rust. De profeten zijn geen machthebbers. De profeten hebben het niet gedaan. Het is niet de schuld van de profeten. Beledig de Paus. Beledig het Vaticaan en het Zionisme. Beledig de zogenaamde Islam deskundigen en laat de profeet at peace.

De profeet is groot en de profeet is machtig en heeft een lange arm van hier tot Tokio. De profeet en Gd zijn nauw met elkaar verbonden. In het hier en nu. Gd heeft de profeten uitgekozen om het woord te verspreiden onder de mensen op aarde opdat er altijd vrede is en iedereen leeft in het paradijs. Gd beledigen is ook niet nodig. Gd heeft het niet gedaan. Gd is niet schuldig aan de terreurdreiging. Dat is de wil van Geert Wilders die duivelse knecht van Satan. 

Leden van de Nederlandse krijgsmacht vechten in Moslimlanden voor de vrijheid van anderen. Wilders maakt de tegenstander witheet met zijn negativisme en hits de vijand op tegen de leden van de Nederlandse krijgsmacht die het toch al zo moeilijk hebben met het beleid van Jeannine Hennis, de blonde secretaresse van de VVD die van gekkigheid niet weet wat ze doet. Het is natuurlijk geen gekkigheid bij Hennis. Het is haar afkeer van arabieren wat haar drijft. Racisme, discriminatie en haat. Ook Wilders is gedreven door discriminatie bij en tijdens zijn besluitvorming in verband met de oorlog in Irak. Zijn discriminatoire oogmerk blijkt met zijn minder minder uitspraken.

Het gedoogakkoord van het CDA met de PVV is ook gestoeld op een discriminatoir oogmerk want zo is de christenheid. CDA is Katholiek en Katholieken zijn dienaren van Satan. Het staat allemaal in de Bijbel. De Papen van Romen verkiezen de verdraaide en vertekende uitgaven van Lucifer te onderwijzen omdat de Paus feitelijk de plaatsvervanger van Satan op aarde is. De Paus is Lucifer in eigen persoon. De Papen weten dit allemaal en blijven iedereen zand in de ogen strooien met de listige kunstgrepen en samenweefsels van verdichtsels.

Gelukkig is er in Europa een voldoende lange periode geweest om de mensenrechten te vestigen. Dat is sinds de Franse Revolutie. Dat de Zionisten voor de Joden een eind gemaakt hebben aan de mensenrechten doet niks af aan het feit dat deze wereldlijke wetten prefereren boven die van de Kerk van Satan. Dat het CDA, CU en SGP doen alsof het christelijke partijen zijn houdt niet dat het christelijke partijen zijn. Christendom en christenheid zijn twee totaal verschillende concepten of filosofieën. Het een heeft helemaal niks te maken met het ander.

Het Woord zoals Gd dat aan de mensen heeft gegeven, de Bijbel, is via alle profeten gekomen. Van Adam tot en met Mohammed. Wie dat niet gelooft doet zichzelf bijzonder veel te kort. Voor wie het niet aannemen wil dat dit de harde feiten zijn is het geadviseerd om te verbeelden dat het de feiten zijn. Dan volgt het zicht op de extra dimensies vanzelf. In tijd van gewapend conflict in moslimlanden de profeet, koran of de Islam beledigen staat gelijk aan het schieten met scherp in de rug van de leden van de Nederlandse krijgsmacht die de stinkende best doen het veilig te maken voor iedereen.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus