U bent hier: Home / Professor mr. Loonstein is super corrupt

Professor mr. Loonstein is super corrupt

by J.L. de Kreek — last modified 21-06-2014 16:05
Opgeslagen onder:

Professor mr. Loonstein van Federatief Joods Nederland is corrupt. Professor mr. Loonstein ontneemt als een volleerd Zionist iedereen het zicht op het feit dat Mein Kampf van Adolf Hitler gebaseerd is op wat de Zionisten zeiden. Loonstein heeft aangifte gedaan tegen de galeriehouder die Mein Kampf te koop had staan. Wie dat boek wel eens op Radio-islam gelezen heeft kan makkelijk zien dat er betrekkelijk weinig in staat wat vandaag de dag niet gepredikt wordt door Geen Stijl en Geert Wilders en Hans Jansen en de rest van Rechts Nederland.

Was professor mr. Loonstein eerlijk geweest dan had hij gewezen op de authentieke Zionistische geschriften die bewijzen dat de Zionisten in de jaren dat Hitler nog een peuter was het fundament legde voor het bestuur van deze joodse jongen. Dat Hitler een joodse afkomst heeft en dat zijn gedachte goed gebaseerd is op de ideeën der Zionisten, vertelt de prof niet. Loonstein is professor mr. Daar gaat wat van uit. Hij is advocaat in volledig tenue, inclusief baret.

 

Federatief Joods Nederland is één van de cellen van de Naziorganisatie van Zion die Nederland rijk is. Er is natuurlijk het Centrum Informatie Documentatie Israël (CIDI), het Meldpunt Discriminatie Internet (MDI), de Joodse Omroep, Stichting Anne Frank, ook is er het duo De Winter en zijn teefje, en Hans Knoop die Menten ontmaskerd heeft. Niemand van hen wijst de wereld op het eenvoudige feit dat de Zionisten de grote kwartiermakers van de Tweede Wereldoorlog en Shoah zijn en dat Hitler door de Zionisten betaald is en dat zijn beleid gebaseerd is op de ideeën van de grote Zionistische leider Herzl die in 1897 reeds in vereniging met 200 andere Papen de mensenrechten voor de Joden ontbonden.

 

Anders gezegd: professor mr. Loonstein is ernstig ziek in het hoofd. Willens en wetens blijft hij het joodse volk offeren ten behoeve van de kapitalisten die Hitler betaald hebben, eigenaren waren van Auschwitz en ook de Knesset sponsoren. Hitler was een prominente jood. De naam “Hitler” wordt exclusief geassocieerd met joden. De familie Hitler woont nu in Israël. Al die grote namen onder de Nazi's hebben een joodse achtergrond of de personen zijn geïnspireerd door dezelfde ideologie als waarop Wilders en Bonten hun beleid en strategie bepalen.

 

Aangezien professor mr. Loonstein samen met opportunist Arnold Heertje ouderwets de kinderen verraad aan de jeugdzorg-Gestapo, is er niks verandert met die Zionisten sinds zij het antisemitisme hebben losgemaakt in Europa. De Zionisten schrijven zelf dat er geen antisemitisme is in west Europa en dat dit verandert na hun komst. De Zionisten plannen de Holocaust al van ver voor 1900. De hele Holocaust-agenda komt uit de koker van Amerikaanse joden en Europese Ashkenazim. Daarom dat Hitler een Nazi genoemd is. De Zionisten bepaalde de agenda van Hitler. De Zionisten hebben reeds in 1929 de wapenen opgenomen tegen Duitsland toen Duitsland nog niks gedaan had.

 

Al in 1916 wilde de Zionisten dat Duitsland kapot ging. Gewoon omdat het kon. Daarom dat de verondersteld joodse elite naar Amerika vertrok om daar de publieke opinie tegen Duitsland op te zetten. Loonstein wil niet dat het publiek bekend is met deze knalharde historische feiten. Loonstein wil dat iedereen blijft denken dat Hitler met zijn Mein Kampf het kwaad zelf is en dat daarom Mein Kampf voor altijd verboden moet zijn want het zet aan tot haat volgens Loonstein die daarmee deskundig en professioneel tevens gelegenheid geeft aan Holocaustfraude.

 

De Zionisten weten heel goed dat zij zelf de aanstichters van de Tweede Wereldoorlog zijn en dat zij zelf de broeders en zusters hebben (doen) laten creperen in de kampen, volledig opgaand in rook. De “judenrampe' is aangelegd door de onderneming die het geesteskind is van de familie Rothschild, symbiotisch met de SS. Deze familie heeft Hitler betaald. Het is de hoofdsponsor van Hitler. Het vergassen van joden is door de Zionisten zelf gedaan. Na de oorlog logen zij dat deze 'sondercommando's' gedwongen zijn en dat de kampfunctie van deze moordbrigade verschilde van de veldfunctie. Overal door heel Europa manifesteerde Zionisten zich militair en anderszins om de Holocaust vorm te (doen) laten krijgen, na de oorlog bij wijze van psychologische oorlogsvoering indoctrineren zij iedereen met hun holocaust-leugens en bedreigen zij rechtspraak en bestuur nmet 'dire consequences' voor het geval er anders gedacht wordt over de feiten dan de Zionisten willen dat u gelooft.

 

Bon: www.jodenhaat.nl

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus
True Torah Jews

Nazi Propaganda was Based on What Zionists Said

We implore and beseech our Jewish brethren to realize that the Zionists are not the saviors of the Jewish People and guarantors of their safety, but rather the instigators and original cause of Jewish suffering in the Holy Land and worldwide. The idea that Zionism and the State of “Israel” is the protector of Jews is probably the greatest hoax ever perpetrated on the Jewish People. Indeed, where else since 1945 have Jews been in such physical danger as in the Zionist state?!

More...
Quotes from the Zionists