U bent hier: Home / Radio hét Goede Nieuws™ Publieke Omroep corrupte bende

Radio hét Goede Nieuws™ Publieke Omroep corrupte bende

by J.L. de Kreek — last modified 09-10-2013 20:35
Opgeslagen onder:

De publieke omroep is een corrupte bende. Vretend uit twee ruiven. De staatskas en de advertentiemarkt. Welke 'broadcaster' heeft een gegarandeerd inkomen uit de staatskas? Matthijs van Nieuwkerk heeft de duurste uitkering van alle steuntrekkers in de publieke omroep en hij vreet er extra van met de topkoks aan zijn tafel bij DWDD.

Aan inhoud ontbreekt het bij de publieke omroep. De publieke omroep ernaar vragen levert de pijnlijke constatering dat het net zo ontwijkend antwoord als de politiek.Wiens brood men eet wiens woord men spreekt. PowNed gaat op kosten van de staat naar Ibiza om oorlogscrimineel Jeannine Hhennis te feteren. Jan Roos laat zich betalen door Ome Roon die ook oorlogscrimineel is.

Marcel Gelauff is zichzelf en heeft een mening. Demonstrerend vandaag had de publieke omroep de mond vol van kwaliteit. De bobo's zoals Knevel en de rest daarop aanspreken bleek een hele missie. Radio Het Goede Nieuws was erbij. Live op SoundCloud. Een uurtje onvervalste radio, met in de achttien minuten toegift Jan van PowNed en aan het eind de uitsmijter met de SGP.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus