U bent hier: Home / Racistisch rechts heeft gelijk

Racistisch rechts heeft gelijk

by J.L. de Kreek — last modified 12-12-2013 10:30
Opgeslagen onder:

Ere wie ere toekomt. De racisten van rechts hebben gelijk. De Joden hebben de Tweede Wereldoorlog en de genocide op de Joden beraamd, gepland, gewild, betaald. Ook was er tussen WOI en WOII een soort dictatuur van Joden in Duitsland die het land uitzoog. Voorts hebben Joden de Duitsers een Jodenstreek geleverd door de Britten te helpen met winnen van de Eerste Wereldoorlog in ruil voor mandaat over Palestina. Het enige wat de racisten van rechts niet begrepen hebben is dat deze Joden zionisten en dus geen Joden zijn.

Hitler had niks tegen de Joden. Dat is dubbel en dwars bewezen door de koerier van zijn financiers. Hitler maalde niet om de 'ebenburtige' Joden die trouw aan het land van geboorte leefde in de Diaspora. Hitler had wat tegen de Joden die plotseling bedachten dat Joden een nationaliteit zijn en dat er dus Joods nationalisme bestaat zoals ook de Franse nationalisten zijn. Ook tegen de kapitalistische parasieten was Hitler fel gekant hoewel hij zich ook door hen liet betalen. Wat de racisten van rechts ook minder goed begrijpen is dat de nazileider Hitler dezelfde Zionistische achtergrond bezit als de Israëlieten. De Hitler groet is een saluut aan Israël.

Racistisch rechts briest ook dat er geen Holocaust geweest is. Daarin heeft racistisch rechts gelijk. Gelukkig. Er is geen Holocaust geweest. De Holocaust is een grote HOAX. Er zijn bij lange na geen zes miljoen Joden vermoord en bovendien is de kwalificatie Holocaust voor de genocide op de Joden een belediging voor Joden wegens geloof omdat de Zionisten en niet de Joden de Joden hebben vergast. Tussen de één komma zeven en drie komma drie miljoen Joden zijn er omgebracht. Ook schrikbarend veel alleen onvoldoende om van een Kabbalistische Holocaust te kunnen spreken. 

Het zijn de Zionisten en seculiere kapitalisten met een verjoodste achtergrond die alle ellende hebben losgemaakt en nog niet klaar zijn. Ook in Oost Europa waren deze lui de grote mannen en vrouwen die de pogroms ondersteunde. Dat is allemaal bewezen door onder andere door Lenni Brenner die goed laat zien dat de Joden veel te danken hebben aan de Franse en de Russische Revolutie en dat het de Zionisten en de seculiere verjoodste kapitalisten waren die zich met hand en tand tegen de bijpassende verworvenheden voor de Joden verzette, juist om ze uit Europa te verdrijven.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus