U bent hier: Home / Radio Ghurabaa = Amerikaanse oorlogspropaganda

Radio Ghurabaa = Amerikaanse oorlogspropaganda

by J.L. de Kreek — last modified 11-02-2014 12:57
Opgeslagen onder:

De Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) wil Radio Ghurabaa uit de lucht halen omdat de verondersteld islamitische zender "jihadistisch gedachtegoed" aan de man zou brengen. Het is misschien niet eens zo'n gek idee van de NCTv Radio Ghurabaa uit de lucht te willen hebben. Alleen de gronden waarop deugen niet. Radio Ghurabaa imponeert zal handlanger van het brede Amerikaans terrorisme.

Dit is te zien aan de mate waarin Al Qa’ida gedoogd wordt door de zender. Geraffineerd mengt Radio Ghurabaa islam met loyaliteit voor een organisatie met wortels in het Amerikaans terrorisme. Iedereen weet dat Bin Laden eerst CIA-agent was voordat hij als verondersteld leider van Al Qa'ida bekendheid verwierf. Het woord al-Qaeda moet worden vertaald als de database, en verwijst naar het computerbestand van duizenden moedjahedien militanten die werden aangeworven en opgeleid met CIA hulp om de Russen te verslaan.

In april 2002 heeft de groep de naam Qa'idat al-Jihad aangenomen, wat betekent de basis van Jihad. Deze basis is gelegd door Amerikanen. Amerikanen hebben ook schuld aan de aanslagen op Amerikaans grondgebied 11 september 2001. Islamieten die Loyaal zijn aan Al Qa'ida ondersteunen de ongerechtvaardigde christelijke kruistocht met moderne middelen tegen de islam. Bin Laden was gezicht van Amerikaans terrorisme. Door Bin Laden te doden heeft Amerika in het éigen vlees gesneden.

 

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus