U bent hier: Home / Radio hét Goede Nieuws™ AT5 houdt zich dom

Radio hét Goede Nieuws™ AT5 houdt zich dom

by J.L. de Kreek — last modified 29-03-2014 15:30
Opgeslagen onder:

Radio hét Goede Nieuws™ was vandaag bij het Politiebureau in Amsterdam West om verslag te doen van de aangiftes tegen Geert Wilders. AT5 was er ook. Meteen direct de nodige vragen gesteld aan de journalistiek. Over de oorlogsmisdaden, het terrorisme en de genocide van Wilders. De desbetreffende journalist houdt zich van de domme.

Vreemde aan de journalistiek is dat het overal oordelen over heeft. Als het om Rusland gaat weet iedereen het. Ook de oorlog in Irak werd ruimschoots ondersteund door de Nederlandse journalistiek. Nu blijkt dat de oorlog geen geldige reden had, is iedereen stil. Van de Commissie Davids heeft de journalist wel gehoord. Alleen daar dan een zinnig journalistiek oordeel over hebben is er niet bij. Zwijgen is toestemmen. De Perszuivering was voldoende helder.

 De genocide van Wilders in Moslimlanden heeft grote invloed op Amsterdam West. Vreemd dat AT5 daarvoor geen oog heeft. Landelijk is er geen aandacht voor de grote misdrijven van Wilders. Van het Wildersproces in 2011 is bekend dat de journalistiek geen enkele aandacht had voor de klachten van benadeelde partijen. Wilders kreeg alle aandacht. Een volwassen gesprek met de journalistiek over de grote internationale misdrijven van Wilders blijkt onmogelijk te zijn.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus