U bent hier: Home / Radio hét Goede Nieuws™ March For Science bewijst wetenschapsfraude

Radio hét Goede Nieuws™ March For Science bewijst wetenschapsfraude

by J.L. de Kreek — last modified 22-04-2017 19:55
Opgeslagen onder:

Diederik Jegel, de wetenschapsjournalist van de Wereld Draait Door vroeg aandacht voor de March For Science op het Amsterdamse Museumplein want politiek bemoeit zich met wetenschap en de kloof tussen de wantrouwende burger en de wetenschap moet gedicht worden. Hanna Luden, directeur van het CIDI was er ook. Bij het monument voor Ravensbruck stond zij op het podium haar publiek te misleiden over de Armeense genocide. Toen haar gevraagd werd waarom niemand het mag hebben over de Zionistische grondslag van de Holocaust liep ze weg. Er was ook een idioot van de NOS die professionals hinderde in journalistiek werk.

Hoe het precies zit met de Armeense genocide laat zich lastig objectief analyseren. Het heeft er de schijn van dat de leiders die daaraan schuldig zijn Zionistische vrienden hadden en dat de Armeense genocide net als veel genocides afgelopen 100 jaar een Zionistische achtergrond bezit. Dan is het geen Turkse kwestie. In Nederland anno 2017 kunnen Joden niks zeggen over de schuld van de Zionisten aan de Holocaust want dan worden zij vervolgd voor antisemitisme en dreigen de Zionisten met 'drie consequences' wanneer de Rechtspraak de feiten erkent.

De harde leugens over de Holocaust en dan niet alleen het aantal Joodse slachtoffers is één van de oorzaken voor antisemitisme en de grote kloof tussen de wantrouwende burgers en de meer dan hooghartige wetenschappers die pretenderen de waarheid in pacht te hebben. Wat opviel bij de March For Science is dat vooral controversiële onderwerpen werden uitgelicht. Meteen bij de ingang van één van de twee tenten op het Museumplein stond een zogenaamde wetenschapper zijn mening te prediken dat AIDS door HIV wordt veroorzaakt. Het artikel uit Science van de vermaarde wetenschapper Robert Gallo uit 1984 waarin hij bewijst dat bij minder dan 48,6% van de AIDS gevallen HIV is gevonden kende deze man niet terwijl dit artikel van Gallo hét fundament is van het omvangrijke bedrog in de AIDS-wetenschap.

Wetenschappers onderzoeken niet zelf. Net als journalisten van de Mainstream Media praten ze elkaar na en zijn ze kennelijk niet opgeleid om de geschiedenis van de eigen discipline te bestuderen. Bij sommige studies zoals bij Rechten gaan de studenten helemaal terug tot in de oudheid om de grondslagen van hun vak te onderzoeken. Niet bij de AIDS-wetenschap. In die wetenschap geldt het artikel van Robert Gallo niet want het is uit 1984. De ongeschoolden van Powned stonden erbij te filmen toen de wetenschapper verklaarde dat hij zijn wetenschappelijke klassiekers niet kent. Benieuwd of de Lügenpresse dit ook uitzendt namens NPO3.

Radio hét Goede Nieuws™ was vanzelfsprekend aanwezig voor verslag van de feiten. Best lastig het vak van wetenschapsjournalist in een tijd dat de wetenschap vol zit met corruptie. Die corruptie gaat niet alleen over HIV en AIDS. Hanna Luden is ook zo'n wetenschappelijk probleem en natuurlijk de aanslagen in de VS 11 september 2001 waarmee met wetenschappers tijdens de March For Science geen zinnig gesprek gevoerd kan worden. Het is meer dan bizar zoals sommige wetenschappers denken hun vak te kunnen uitoefenen. De Nazi's hadden ook wetenschappers in de medische sector. Kennelijk is die geest toch niet terug in de fles en is de wetenschap daarmee nog altijd besmet met ernstig leed tot gevolg voor zeer veel gewone burgers die geacht worden de wetenschap te vertrouwen.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus
Recent Entries
Tom Staal steunt terrorisme
Israël regelde Holocaust
Joden als beroepsleugenaars
Esther Voet faciliteert Jodenvervolging
FATWA: Hoofddoekjes Politie weerzinwekkend
Familie Lodewijk Asscher deporteerde Joden
Sylvana Simons is Grote Hoer
Hoofddoekjesterreur Fatima Elatik
Jan Roos functioneel benadelen
Jan Peter Balkenende voortreffelijke jurist
Irritaties om Joden
GeenStijl & TMG slopen
Beklagen over Wim Dankbaar
Adolf Hitler toffe gast!
Foute vrienden Federatief Joods Nederland
Holocaustonderwijs is psychologische oorlogsvoering
Likoed Nederland bedreigt Joden
GeenStijl is dé Nazi's
Herman Loonstein flest Jan Roos
Dodenherdenking weerzinwekkend
Joden niet bevrijd
Holocaust gecontroleerde beweging Zionisten
Hitler had gelijk
Onno Hoes is moederneuqer
Joden van Buitenveldert
Commentaar op Esther Voet
CIDI op Jodenjacht
Eric Smit niet integer
Hitlers Hersens Heten Herzl
PowNed en GeenStijl
OM-topman Bolhaar praat onzin
Liever Le Pen
Diederik Jekel is wetenschapsparasiet
Radio hét Goede Nieuws™ March For Science bewijst wetenschapsfraude
Sex met minderjarigen
Chris Klomp misbruikt kinderen
Geert Wilders moordenaar Mark Schouwink
Chris Klomp vriendje Joris Demmink
Bewijs! Jezus Christus leeft
Micha Kat steunen
Saskia Belleman aan het gas
Bijltjesdag voor Arnold Karskens
Bijltjesdag voor Sylvana Simons
Herzl bewijst gelijk Le Pen
Joris Demmink eet kinderen
Chris Klop betrokkene moord Marianne Vaatstra
Geert Wilders tekent doodvonnis
Bart Mos bedreigt Joden
Deborah Lipstadt bewijst Holocaustbedrog
Joden zijn gevaarlijk