U bent hier: Home / Radio hét Goede Nieuws™ beledigt homo's

Radio hét Goede Nieuws™ beledigt homo's

by J.L. de Kreek — last modified 31-07-2015 06:00
Opgeslagen onder:

Radio hét Goede Nieuws™ was aanwezig op het Mercatorplein 30 juli 2015 bij de start van een Gay Pride 2015 optocht in Amsterdam. Zevenentwintig minuten kijken in de ziel van homofielen in de politiek, en homofiele Hiv-patiënten die het er niet over hebben willen dat AIDS niet door HIV veroorzaakt wordt. Cognitieve dissonantie wordt dat genoemd.

Het is niet te doen om het met de VVD of de SP of D'66 of de gemiddelde homoseksueel te hebben over Onno Hoes die prominent homo is en de homogemeenschap op aarde besmet met terrorisme en internationale misdrijven. Homo emancipatie lijkt in te houden dat homo's in Amsterdam zichzelf mogen zijn en dat homo's in Irak de excessieve bombardementen van homo Onno Hoes & co moeten duchten omdat niemand het er over heeft. Homo Onno Hoes is ook beschermheer van de Nazi-helden van Wilders.

Homo's in Irak hebben te lijden van de internationale misdrijven in Irak die ondersteund worden door de homofielen in de Nederlandse politiek die alleen bereid zijn over hún emancipatie en roze kleur te praten want het recht op leven van islamitische homofielen in Irak vinden zij geen onderwerp. Het zijn niet alleen de homo's bij de VVD die de sfeer verzieken, tevens die van de PvdA, de SP en D66 deugen niet. Heeft niks te maken met discriminatie. Ook de terroristen onder de homofielen moeten afgestraft worden.

Sommige personen op het Mercatorplein waren homofiel én Joods. Een dubbele handicap. Betrokkene had een vette David Ster om de nek. Vragen naar de betekenis van die ster ging niet. Uitleggen wat die ster echt betekent en dat het een symbool is van identiteit van de eigenaren van de Joodse getto's in Oost Europa en nu van het wereld-getto te Israhell was de homofiele Jood te veel. Rare jongens, die homofielen.

Niet willen weten dat AIDS niet door HIV veroorzaakt wordt, niet willen hebben over de internationale misdrijven van homo Onno Hoes en niet willen weten dat hij lid is van een organisatie die de rechtspraak en het bestuur bedreigt om de Nazi-feiten van de helden van Wilders te laten ontdekken. Vroeger werd gezegd dat homofilie een ziekte is dat genezen worden kan met geloof in de Heer. Die behandeling blijkt niet effectief te zijn. Het Vaticaan is één grote nichtenkit van mannen in jurken, en de internationale misdrijven van Onno Hoes komen niet door zijn geaardheid.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus