U bent hier: Home / Radio hét Goede Nieuws™ spreekt Eduard Nazarski

Radio hét Goede Nieuws™ spreekt Eduard Nazarski

by J.L. de Kreek — last modified 10-12-2015 18:10
Opgeslagen onder:

Donderdag 10 december is de dag van de mensenrechten. Amnesty International organiseert daarom schrijfacties op honderden plaatsen in Nederland om aandacht te krijgen voor mensenrechtsschendingen in het buitenland. Radio hét Goede Nieuws™ sprak directeur Eduard Nazarski van Amnesty International Nederland over onder andere Albert Woodfox die sinds 1971 in een isoleercel zit voor een moord die hij niet gepleegd zou hebben, het succes van schrijven, 9/11, de oorlogsmisdaden en genocide van de Nederlandse politiek in Irak, de gedwongen verdwijningen van minderjarigen door de Kinderbescherming én Micha Kat.

Schrijven helpt legt Eduard Nazarski van Amnesty International uit. Daarom een schrijfmarathon van Amnesty voor mensenrechten. Desondanks is er geen schrijfactie voor de talloze minderjarigen die jaarlijks illegaal uit huis worden gehaald ten titel van kinderbescherming en misbruikt of erger door een netwerk van ambtenaren. Ook is er geen schrijfactie voor Micha Kat die deze en andere wantoestanden aan de kaak stelt en daarom steevast vervolgd wordt. Amnesty International werkt samen met minister Kamp van de VVD waarvan iedereen weten kan dat hij verantwoordelijk is voor oorlogsmisdaden. Dat blijkt uit het Rapport van de Commissie Davids.

Dat Henk Kamp en zijn partij de VVD ook verantwoordelijk zijn voor genocide in Irak weet Eduard Nazarski van Amnesty international niet. De talrijke publicaties die daarover gaan zijn niet tot het bestuur van de organisatie doorgedrongen. Ook was de directeur van Amnesty International niet bekend met Toetsingsarrest 2.0 van 03 december 2010. Politiek ambtsdragers moeten door hen begane genocide zelf vervolgen. Vindt de Hoge Raad. Terwijl het staand internationaal gewoonte recht is dat dit soort misdrijven van het meest ernstige soort vervolgd worden ongeacht de ambtelijke hoedanigheid van betrokkenen. Logisch ook omdat genocide een misdrijf is wat veelal door of met medeweten van ambtenaren wordt begaan. Dat is zoals het recht is.

In ieder geval sinds de Tweede Wereldoorlog. Eduard Nazarski vindt de Tweede Wereldoorlog wat anders. Toch is dat niet zo. De oorlogsmisdaden en het terrorisme en de genocide van de Coalitie van Henk Kamp en zijn VVD in Moslimlanden blijken de volgende fase te zijn in de agenda van de terroristische organisatie die ook verantwoordelijk is voor WOII en de Holocaust. Bedoelt om wereldmacht in handen te plaatsen van een 'corporate oligargy' waarvan prominente deelnemende families de financiers zijn van Hitler, Auschwitz in bezit hadden, Charlie Hebdo laten drukken en ook de Knesset van Israël sponsoren. Schrijven helpt. Dus wordt het nog een keer geschreven in de hoop dat het ook doordringt tot Eduard Nazarski directeur van Amnesty International Nederland.

Share |
gearchiveerd onder: , ,
comments powered by Disqus