U bent hier: Home / Raketaanval op Den Haag

Raketaanval op Den Haag

by J.L. de Kreek — last modified 29-08-2013 10:40
Opgeslagen onder:

Nu met Syrië is duidelijk dat Den Haag recht heeft op een raketaanval met een paar honderd kruisraketten. Aangezien gifgas de rode lijn blijkt voor Amerika om zonder volkenrechtelijk mandaat militair in te grijpen in Syrië kan en mag de ondersteuning van de Nederlandse politiek voor het excessief bombarderen van Irak met verarmd uranium ook met kruisraketten beantwoord worden. Dat politici reeds meerdere keren aanslagen in Nederland voorbereid hebben en anderszins in terrorisme vervallen zijn bewijst Geert Wilder. Iedereen in de Nederlandse politiek neemt opzettelijk deel aan genocide in Irak.

De binnenlandse genocide die uitgevoerd wordt door het Leger des Heils en het binnenlands roven en misbruiken en mishandelen van minderjarigen door de Nieuwe Gestapo (Bureau Jeugdzorg) wordt ongemoeid gelaten door de politiek, en blijft onbenoemd door de ondersteunende mainstream media. De aanval die in Nederland wordt voorbereid op de terroristen in de Nederlandse politiek en media heeft tot doel een groot aantal prominente Nederlanders langdurig van rechtens de vrijheid te beroven. Daaronder tevens begrepen Matthijs van Nieuwkerk, Jort Kelder, Bert Brussen en Pauw en Witteman.

Nederland heeft niks geleerd van de geschiedenis. Het denkt met ontkenning de schuld van het terrorisme sinds Balkenende I te kunnen ontlopen. Gelukkig is niet iedereen corrupt. Een paar nieuwsbronnen leveren het nieuws zoals het is. De gevestigde media is op de hand van de terroristen in de Nederlandse politiek of bedenkt steeds 'lame' excuses om niet aan de journalistieke taken en verplichtingen toe te komen. Een zelfdestructieve grondhouding waar met strafvorderlijke middelen op gereageerd wordt. Ook wordt er serieus nagedacht over de noodzaak tot ouderwets verzet, in ieder geval om het roven, misbruiken en mishandelen van minderjarigen door de Bureaus Jeugdzorg een halt toe te roepen.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus