U bent hier: Home / Ramkoers met Jeroen de Kreek

Ramkoers met Jeroen de Kreek

by J.L. de Kreek — last modified 24-10-2013 11:55
Opgeslagen onder:

Wanneer Jeroen de Kreek het over zichzelf heeft kan en mag hij zeggen dat hij razend is. Werkelijk ziedend. Witheet. Niet te genieten. Afgelopen dinsdag rond lunchtijd heeft hij moeten vechten met drie, vier, man van de redactie van de Wereld Draait Door. Hij weet zeker dat wanneer medewerkers van de publieke omroep hem een volgende keer weer zo bejegen wanneer hij gewoon zijn werk doet hij zich vrij voelt voorafgaande de aanranding iemand pardoes een doodklap te verkopen.

De bewaking was zo vriendelijk met De Kreek mee naar buiten te lopen nadat hij was gemolesteerd door drie, vier, terroristen van de Nederlandse publieke omroep. Iedereen kan en mag begrijpen dat ramkoers met Jeroen de Kreek boven gemiddeld niet in het voordeel van de ander uitpakt. Jeroen de Kreek kent zichzelf al te goed. Hem kan het niks schelen wie de bevelhebber der strijdkrachten is. Jeroen de Kreek schrijft gewoon een brief en krijgt keurig van de generaal het bewijs van opzet tot genocide van de Nederlandse politiek in Irak persoonlijk aan de deur gebracht door een militair. Het is al weer lang geleden dat de bewijzen op internet gestaan hebben met tekst en uitleg daarbij.

Allemaal offline gehaald nadat Jeannine Hennis, CIDI, MDI, Jeudsche Omreup, Hans Jansen valse aangiften tegen De Kreek hadden gedaan. Alles in beslag genomen door officier van justitie Velleman. Inclusief het academisch bewijs dat dhr. Joep Lange van het AMC altijd geweten moet hebben dat AIDS geen causaal gevolg van HIV is. Velleman is de officier van justitie die ook vrijspraak vroeg voor Wilders en zijn discriminatie feiten. Feiten waarvan Jeroen de Kreek oordeelt dat Geert Wilders daarvoor levenslang verdient. Toevallig in de strafzaak van het CIDI en MDI tegen Jeroen de Kreek in verband met hetzuur.nl dreigt Ronald Eissens met 'dire consequences' wanneer Jeroen de Kreek wordt vrijgesproken voor Holocaustontkenning. Jeroen de Kreek vindt het niet erg de grootste holocaustontkenner van het universum te zijn.

Hij is er zelfs een beetje trots op dat hij de corruptie ontdekt en ontrafeld heeft en de Zionisten aanwijzen kan als de moordenaars van zijn overigens joodse voorouders. Jeroen de Kreek is iemand die zelf bepaalt of hij antisemiet is of holocaustonteknnen mag. Jeroen de Kreek gaat zich niet laten vertellen dat de Holocaust heeft plaatsgevonden. Hij kan geen bewijs vinden voor het feit dat de Joden zich vrijwillig hebben gebrandofferd te volle bewust van het naderend eind in de schoorstenen van Auschwitz. Jeroen de Kreek vindt wel knalhard bewijs van het feit dat de Zionisten de treintocht van zijn voorouders beraamd en betaald hebben.

Dus als de Zionisten oorlog willen kunnen ze het krijgen. Er is geen waarschuwing meer. Alle feiten die bewijzen dat de Zionisten de schuldigen zijn worden verdoezeld door Ronny Naftaniel en Ester Voet. Bewust en opzettelijk. Zij willen genieten van het bedrog van de Zionistische voorgangers en profiteren van de onbekendheid bij het publiek met de feiten. Het offer wat de Zionisten vragen is niet met liefde verkregen. Het is afgeperst en afgedreigd en het schreeuwt om wraak. De Zionisten zijn de wereldoorlogen begonnen. Ze zijn er nog trots op ook. In Israël onder de Nazi-elite is het algemeen bekend dat de Tweede Wereldoorlog de oorlog van de Zionisten is. De Ashkenazische honden die vergiftigd door het kwaad denken dat hun duivelse hersenspinsels iets met Jodendom te maken hebben.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus