U bent hier: Home / Rats in te kitchen

Rats in te kitchen

by J.L. de Kreek — last modified 20-07-2015 11:25
Opgeslagen onder:

There are rats in the kitchen, what am I gona do? There are rats in the kitchen, what am I gona do? Rachid fucking El fucking Ghazaoui fucking Appa staat op het fucking podium voor het fucking Paleis op de fucking Dam het publiek voor te lezen van zijn fucking Iphone. Daarvoor stond er op dat fucking podium een fucking Rat die de vorige keer op het fucking podium riep “Fuck de Koning” en deze keer opriep tot fucking Intifada in de fucking straten van fucking Amsterdam als hij fucking geen gelijk krijgt.

Dus wat is die fucking Appa nu eigenlijk? Een fucking luster zonder fucking ballen of een fucking Zionist die fucking stront komt schoppen over de rug van de Palestijnse slachtoffers van zijn fucking Nazivrienden. Er is is slechts één fucking enkele techniek om de Palestijnen en de Gazanen te verlossen van die fucking Nazizionmoffen en dat is niet “Fuck de Koning” of de Intifada naar de straten van Amsterdam brengen. Als er fucking Intifada komt naar de fucking straten van fucking Amsterdam omdat die Abulkasim Al-Jaberi fucking shit die ook voor de fucking Joop schrijft dat zegt is fucking Appa de fucking eerste die fucking gesloopt wordt,

Niet gewoon gesloopt, née fucking kapot gesloopt. Die fucking Appa heeft het in zijn fucking macht om iedereen even de fucking waarheid te vertellen, en wat doet fucking moederneuker Appa? Hij fucking twittert over de fucking aantallen twitter volgers van die fucking Geert Wilders. Nu is er toevallig wat fucking interessants te vertellen over die fucking Geert Wilders met fucking respect naar de Palestijnen en de Gazanen en die fucking Nazizionmonsters die de Semieten van Arabië vergasten op zieke Moffenstreken. Ook kan fucking Appa helemaal fucking zelf een dingetje bedenken en fucking doen zonder dat iemand hem dat in zijn fucking oor fluistert en dat is naar de Politie stappen en aangifte doen tegen fucking Ronnie Eisenmann omdat hij als fucking bestuurder van het fucking CIDI en prominent van de fucking VVD deelneemt aan fucking internationale misdrijven. 

Ap-fucking-pa is een intelligente jongen. Hij weet het allemaal. De politie is fucking racistisch en hij heeft fucking gelijk. Toevallig opereert de Politie uit fucking naam van de Koning en die kan het fucking helemaal niks schelen dat Appa een Marokkaanse fucking achtergrond heeft. Appa wordt gewoon fucking in zijn bek gescheten als hij met zijn fucking kutgroepje ophitsende fucking budmarokkanen nog een keer over fucking Intifada in Amsterdam begint. Oh, natuurlijk, fucking Appa is fucking niet zelf over de fucking Intifada begonnen. Née, Appa heeft fucking het woord fucking Intifada niet gebruikt.

Fucking Appa had het over de slachtoffers van de fucking kutmoffen die ook het fucking CIDI besturen en namens de fucking VVD het mooie Irak industrieel en fucking duurzaam vergiftigen met fucking verarmd fucking uranium alsof de Nazi's nooit zijn fucking weggeweest. In Europa zal het voor fucking Appa geen seconde veilig zijn als hij of iemand uit zijn focking groep nog een keer begint over focking Intifada naar de straten van fucking Amsterdam brengen. Ter plekke zal het podium gesloopt worden en de fucking lutsers zullen voor eeuwig worden opgeborgen in de fucking kerkers van het Paleis op de Dam. Daar waar fucking Appa en zijn fucking groep oproepen tot fucking Intifada als zij geen fucking gelijk krijgen werden vroeger boze mother fuckers die niet wilde deugen fucking opgehangen. Ach wat, wie kan het die fucking Appa fucking kwalijk nemen. Hij is fucking niet meer dan een fucking artiest zonder fucking kwaliteiten.

Het fucking Armageddon Monster de fucking strot afbijten vereist a) leven de Koning en b) géén fucking Intifada in de straten van Amsterdam. Om het fucking ArmageddonMonster in kop en hiel te vermorzelen moeten fucking Appa en zijn fucking vriendjes en fucking vriendinnetjes bij de fucking les blijven en het fucking systeem accepteren zoals het fucking is. Alleen dat willen de fucking vriendjes en fucking vriendinnetjes van fucking Appa niet want zij zijn tégen het systeem omdat zij fucking denken dat het systeem de schuld heeft van hun fucking falen. Neem dat knulletje fucking Thomas van Beersum bij-fucking-voorbeeld. Die studeert fucking politicologie. Alsof hij daarvan fucking wijzer wordt. Kan hij beter fucking rechten studeren omdat hij fucking dan misschien fucking leert begrijpen dat hij de Koning MOET respecteren om de Palestijnen en Gazanen überhaupt een fucking dienst te kúnnen bewijzen.

Wat willen ze fucking eigenlijk die fucking Appa en zijn fucking vriendjes en fucking vriendinnetjes? Én de Palestijnen én de Gazanen fucking bevrijden én het systeem van fucking Nederland veranderen met fucking Intifada? Wie de fuck denken zij dat ze zijn te komen ophitsen tot fucking Intifada in Amsterdam als de fucking Moffen zich niet fucking koest houden in het fucking concentratiekamp Gaza. Fucking Appa en zijn fucking vriendjes en vriendinnetjes lijken niet te fucking willen begrijpen dat de fucking helden van fucking Geert Wilders de grote fucking wegbereiders zijn van fucking Adolf Hitler en ook gepuckingpijpt worden door fucking Esther Fucking Grote Hoer Voet als de fucking 'founding fathers' van fucking wereld-getto Isra-fucking-hel. Ook voor fucking Appa en zijn fucking vriendjes en fucking vriendinnetjes geldt dat fucking journalisten als die fucking “fuck de Koning” en ”intifada” roepende voor de fucking Joop schrijvende fucking Abulkasim Al-Jaberi, fucking landverraders zijn.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus