U bent hier: Home / Recht zo die gaat

Recht zo die gaat

by J.L. de Kreek — last modified 03-05-2014 20:37
Opgeslagen onder:

Vooral voor personen als Matthijs van Nieuwkerk is het relevant te begrijpen dat hij te duur is en niks toevoegt aan het medialandschap. Ook voor Jort Kelder is de eindeloopbaan periode aangebroken. Jort Kelder ondersteunt zijn vriend Mark Rutte bij en tijdens het begaan van oorlogsmisdaden, terrorisme, genocide en het gedogen van de mensenhandel en kindermisbruik van de jeugdzorg. De tijd van korte metten maken breekt aan. Oogmerk is dat het OM en Rechtspraak kordaat optreden, om te beginnen tegen Geert Wilders persoonlijk.

Vervolgens tegen zijn zionistische vrienden die bestuur en rechtspraak terroristisch bedreigen met 'dire consequences' wanneer de Holocaustfeiten van de helden van Wilders algemeen bekend en geaccepteerd worden. Omdat iedereen de Holocaust moet geloven zoals Esther Voet zegt dat het is, ziet niemand dat de helden van Geert Wilders de grote kwartiermakers zijn van de Tweede Wereldoorlog en die verrekte Holocaust. Dus Geert Wilders met zijn minder Marokkanen moet niet vreemd staan te kijken dat hij de wind van voren krijgt.

Bovendien heeft Geert Wilders persoonlijk schuld aan het sneuvelen van misschien wel de beste militair van de NATO en de zoon van de CDS, voor iedereen van de journalistiek die zich waarachtig bekommert om het recht van het publiek op de feiten makkelijk om te zien. Niemand heeft het er over. Iedereen in de gevestigde media zwijgt als het graf. Het moet allemaal leuk en inhoudsloos. Het mag vooral niet gaan over de dictatuur waarin Nederland inmiddels verkeert en die ouderwets doet denken aan inquisitie en heksenverbanden.

Ijs en weder dienende is binnen korte termijn Matthijs van Nieuwkerk aan de buurt om zijn lesje geleerd te krijgen. De verdere behandeling van het dossier van de mishandeling van een verslaggever van hét Goede Nieuws door redactieleden van de Wereld Draait Door is blijven liggen, mede in verband met de kinderhandel van bureau jeugdzorg en het Geert Wilders Probleem. Matthijs van Nieuwkerk ontvangt bijna een half miljoen euro om dagelijks op TV zichzelf geweldig te vinden en vooral herhalingen van herhalingen te tonen. Er zijn geen publieke middelen nodig om Matthijs van Nieuwkerk of Jeroen Pauw te onderhouden. Umberto Tan voorziet reeds middels de commerciëlen met hetzelfde genre televisie in de behoefte.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus