U bent hier: Home / Rechtspraak bedreigd

Rechtspraak bedreigd

by J.L. de Kreek — last modified 09-10-2016 06:00
Opgeslagen onder:

Rechtspraak wordt voortgaand zwaar onder druk gezet door dreigingen met afschrikwekkende consequenties om te ontkennen dat de helden van Geert Wilders de grote initiatiefnemers zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging van 1940-1945. Deze bedreigingen worden geuit door Ronald Eissens van het Meldpunt Discriminatie Internet (MDI). De bedreigingen worden onder andere ondersteund door het Centrum Informatie Documentatie Israël (CIDI) en het Nieuw Israëlitisch Weekblad (NIW).

Ook dreigen zij met organisaties die er op toezien dat de “dire consequences” worden uitgevoerd wanneer de rechtspraak erkent dat de helden van Wilders de grote kwartiermakers zijn van WOII en de Shoah of dat er uiteindelijk -geluk bij een ongeluk- toch geen zes miljoen Joden op een gruwelijke wijze om het leven zijn gekomen door schuld van de terroristische organisatie van de helden van Geert Wilders.

De bedreigingen zijn voor het eerst geuit in strafzaken die Ronald Eissens van het (MDI) heeft losgemaakt in verband met uitingen op de website www.hetzuur.nl. In die strafzaken werd door de verdachte Ronald Eissens aangewezen als crimineel omdat hij willens en wetens wegkijkt van de Nazi-feiten van de helden van Geert Wilders en hun terroristische organisatie ondersteunt.

Meeste mensen denken dat Hitler de initiatiefnemer is van de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging terwijl deze zware misdrijven in ieder geval sinds 1897 uitgebreid worden voorbereid door de helden van Wilders. Dat hebben zij gedaan in vereniging met een Syndicaat van Aristocraten wat onder andere Hitler financierde en Auschwitz in bezit had toen daar Joden zijn vermoord.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus