U bent hier: Home / Reclame voor Nazi's

Reclame voor Nazi's

by J.L. de Kreek — last modified 04-04-2013 11:19
Opgeslagen onder:

Jan Bennink van Roorda Reclamebureau en Bert Brussen van BBRussen.nl maken in vereniging reclame voor Nazi's. Iets was ze zelf makkelijk kunnen zien. Op de webanus van Bert Brussen publiceert Jan Bennink van Roorda Reclamebureau zijn propaganda onder de titel “Jan Bennink (@superjan) publiceert verzamelde haat”. Dat Jan Bennik overigens lijdt aan een stoornis van de persoonlijkheid blijkt uit zijn gebruik van het woord “ik”. Jan Bennink van Roorda Reclamebureau noemt @Loorschrijft (Laurence Blik te Aerdenhout) zijn vriend. Ook heeft hij Breedveld van Frontaalnaakt een “antisemitische rat” genoemd na volgens zijn zeggen “jaren van folteringen aan het adres van Loor”. Dáár zit de bottleneck. @loorschrijft is een Nazi zoals Nazi's zijn.

Laurence Blik propageert dat zij Joods is. Vaderjood en dat is in haar ogen niet minder Jood. Laurence Blik aka @loorschrijft, de vriend van Jan Bennink van Roorda Reclamebureau, stamt af van Asjkenazim en is gezien haar liefde voor Israël Zionist. Iedereen kan zien dat de tekens NAZI reeds in het woord Asjekenazim vervat zit. Jan Bennink hoeft slechts een heel klein beetje de feiten te bestuderen om te weten dat de Zionisten de grote gangmakers zijn achter WOII en de Jodenvervolging van 1940-1945 en dat bijvoorbeeld de grootvader van Lodewijk Asscher prominent de Duitse bezetter ondersteunde bij en tijdens het deporteren van Joden. Laurence Blik weet dat vanzelfsprekend ook allemaal, net als Ronny Naftaniel en Esther Voet van het CIDI, want de feiten blijken onloochenbaar uit de Zionistische bibliotheek die dankzij internet vrij toegankelijk is voor iedereen.

Er zitten meer steekjes los aan Jan Bennink van Roorda Reclamebureau, los van het feit dat hij een prutser van een tekstschrijver is die zijn ego belangrijker vindt dan het belang van de klanten van zijn werkgever. Jan Bennink schrijft ook regelmatig zijn opinie voor de Volkskrant. Dan spreidt Jan Bennink zijn mening ten toon over allerhande zaken, behalve de onderwerpen die belangrijk zijn voor de mensen zoals de oorzaak van de crisis en de blatante politieke misdrijven der Nederlandse parlementariërs. Toen Bert Brussen bij en tijdens zijn oprichting van DeJaap.nl erop gewezen werd dat Nederlandse politici van links tot rechts gelegenheid geven aan genocide in Irak haalde hij hooghartig de neus op. Toch beroept Bert Brussen zich op zijn rol als journalist om straf voor zijn bedreiging aan het adres van Geert Wilders te ontlopen. Dat steekt.

Jan Bennink van Roorda Reclamebureau en Bert Brussen zijn dikke mik. Samen trekken zij op. Lekker reclame maken voor Nazi's en iedereen die de feiten op internet wel relateert uitmakend voor aluhoedjes, idioot of anderszins het werken onmogelijk makend. Het is crisis. Ook in de reclame. Dat is de schuld van Jan Bennink van Roorda Reclamebureau en Bert Brussen want in al de jaren dat de Nederlandse politiek ambtsdragers opzichtig bijdragen aan oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide en daarmee aan de economische crisis, zwijgen Jan Bennink van Roorda Reclamebureau en Bert Brussen op de grote podia waar zij prominent de kunsten vertonen. Het zijn trollen. Propagandisten die wegkijken van de feiten en daarmee hun klanten en ieder ander op ernstige wijze benadelen. Zij vinden hun guerrilla technieken misschien leuk. Anderen hebben een broertje dood aan deze stemmingmakers en kiezen voor liefdevolle reclame.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus