U bent hier: Home / Reclamebureau Rooda profiteert

Reclamebureau Rooda profiteert

by J.L. de Kreek — last modified 03-03-2013 16:40
Opgeslagen onder:

Belachelijk zo goed als de bullshit van Superjan verkocht wordt. In het echt heet hij Jan Bennink en is hij copywriter bij het Reclamebureau Rooda van Eugène Roorda die denkt dat hij copywriter, communicatiestrateeg, spreker en columnist is. Superjan is een soort Bert Brussen en hoort thuis in de rij broodschrijvers waar ook Bas Paternotte toe behoort. Ook bij hen drukt de economische crisis vanzelfsprekend op de omzet. Jan Bennink schrijft voorts voor de Volkskrant.

De Krant die tot voor kort gerund werd door Pieter Broertjes van wie het tabloid formaat van de krant de grootste journalistieke prestatie is. Pieter Broertjes is nu burgemeester van Utrecht. Hij vond het als hoofdredacteur van de Volkskrant niet nodig onderzoek te doen naar de ware toedracht van de aanslagen op Amerikaans grondgebied 11 september 2001, of de oorlog zonder geldige reden in Irak. Jan Bennink heeft het nooit over de oorlog zonder geldige reden in Irak, net als Bert Brussen.

Jan Bennink profiteert van het Ministerie van Algemene Zaken en het Ministerie en het Ministerie van Volksgezondheid Welzijn en Sport. Dus Jan Bennink zal nergens schrijven dat minister-president Mark Rutte een oorlogsmisdadiger eerste klas is. Bovendien werkt het reclamebureau waar Jan Bennink broodschrijver is samen met Jort Kelder waarvan algemeen is dat hij met Mark Rutte in hetzelfde schuitje zit. Net als Bert Brussen en Jan Bennink is Jort Kelder een prominente opiniemaker die de oorlog en het terrorisme en de genocide van Mark Rutte in Irak draagt.

Bij het Reclamebureau Rooda vinden ze dat ze modern zijn want ze leveren FTP aan elke klant. Dat heet in termen van Reclamebureau Rooda geavanceerde workflow en de nieuwste technieken. Zelfs de eerste de beste admin zonder hersenen weet dat FTP niet beroemd is om de veiligheid. Zeker naar de standaards van vandaag heeft het vele veiligheidsrisico's. FTP is één van de eerste protocollen die gekild wordt op de server, aldus het systeembeheer van Goede Nieuws. Wat meteen bewijst dat Reclamebureau Rooda niet modern is en slechte reclame maakt voor zichzelf.

Het zuigt zo gemakzuchtig Jan Bennink met vrije meningsuiting omgaat. Als prominent opiniemaker heeft hij geen vrij spel bij en tijdens het opzichtig de kont afvegen met internationale verplichtingen door de politiek. Ook de Wet Internationale Misdrijven is bruut verkracht door alle politiek ambtsdragers sinds het eerste kabinet Balkenende benoemd en beëdigd is. Praatjesmaker Jan Bennink zwijgt op alle podia die hij betreedt want zijn boterham is belegd met dank aan de oorlogsmisdadigers persoonlijk.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus