U bent hier: Home / Rellen bij Bureau Jeugdzorg?

Rellen bij Bureau Jeugdzorg?

by J.L. de Kreek — last modified 17-08-2013 16:45
Opgeslagen onder:

Goede Nieuws heeft vernomen dat op dit moment wordt overwogen of het noodzakelijk is om dom met de spreekwoordelijke botte bijl spreekwoordelijk in te hakken op de Bureaus Jeugdzorg waar ook in Nederland. De kans dat eerst spreekwoordelijk het kantoor van René Meuwissen spreekwoordelijk verbouwd wordt is niet gering. Op dit moment wordt gewerkt aan justitiële maatregelen in het strafrechtelijke kader in verband met alle Bureaus Jeugdzorg. Omdat minderjarigen voorts nu onmiddellijk in groot gevaar zijn want zij worden dagelijks -tot 400% meer dan gemiddeld thuis- misbruikt, mishandeld en/of verwaarloosd onder hoede van de Bureaus Jeugdzorg, valt niet uit te sluiten dat op enig moment anderszins bezit genomen wordt van de Bureaus Jeugdzorg.

De vraag in hoeverre er ook waarachtig gereld moet worden om de jeugdigen veilig te stellen hangt af van het verzet wat medewerkers van de Bureaus Jeugdzorg en de Raad voor de Kinderbescherming leveren zullen. Dat de Bureaus Jeugdzorg de grote kindermisbruikers zijn houdt zeer waarschijnlijk verband met Joris Demmink en zijn ambtelijke invloed op het beleid. Joris Demmink is de oud secretaris-generaal van justitie die door geheel weldenkend Nederland in alle redelijkheid verdacht wordt van kindersekstoerisme en overigens oorlogsmisdaden en erger. In het systeem gebrachte perverse prikkels lokt pedofielen en patiënten Munchausen by Proxy uit elkaar aan te stellen in de organisatie van de Bureaus Jeugdzorg om misbruikmakend van de bevoegdheden die Joris Demmink en André Rouvoet voor hen hebben uitgestald, te genieten van het zoet.

Over minderjarigen wordt door medewerkers van Bureau Jeugdzorg gesproken als het zoet wat in de aanbieding is. Sinds de invoering van de wettelijke kinderbeschermingsmaatregelen gaat het fout. Het is een ondoordacht, pedagogisch onverantwoord systeem barstens vol perverse prikkels voor slimme ondernemers in de zorg en pedofielen en ziekelijke narcisten en andere profiteurs. Ondersteund door academici die hogerop gelikt zijn en zich deskundig wanen op het terrein van kinderbescherming of jeugdrecht. Het bizarre is dat de grootste oplichters van Bureau Jeugdzorg wetenschappers zijn die denken dat hun protocollen geen doorslagebend bewijs zijn van de persoon van de intellectueel daders.

Zoals het eraan toe gaat bij de Bureaus Jeugdzorg hoeft door niemand geaccepteerd te worden. De schade die de Bureaus Jeugdzorg veroorzaken is onaftelbaar. Gezinnen, ouders, gaan helemaal kapot door Bureau Jeugdzorg. Financieel en anders. Bureau Jeugdzorg is leverancier van problemen als middel om ouders en kind naar bepaalde zorgleveranciers te regisseren. Opzettelijk geen waarheidsvinding doen, en arrogant vinden dat dit van de gezinsvoogd niet verwacht kan worden. Ook in individuele dossiers laten zien niks aan feiten onderzoek te doen en alle bewijzen die het positieve aantonen bewust negerend. Liegen tegen ouders. Opdringen. Intimideren. Kleineren. Eisen dat ouders meewerken omdat de raadsmedewerkers van Justitie zijn. Een super vader heeft de gesprekken die bij hem thuis hebben plaatsgebonden op audio opgenomen. Zo helder van geest als hij is.

Alles is afgeluisterd, aan de politie overgedragen en maakt nu onderdeel uit van het dossier van de strafklacht bij het Gerechtshof Den Haag. Hetzelfde Gerechtshof, en naar alle waarschijnlijke dezelfde vaste samenstelling van de beklagkamer, die onlangs een dossier in verband met Demmink heeft doorgestuurd naar Den Bosch wegens betrokkenheid. Joris Demmink is wel tachtig keer genoemd in het dossier in verband met de gijzeling, mishandeling, misbruik en verwaarlozing van meisje A. te R. Het kind is nog niet vrij. Spastische van stress overstrekt het zich en huilt het twee dagen ontroostbaar als ze bezoek van de moeder gehad heeft. Eerst sinds de UHP trilt ze bij vreemden met de handjes. Bij moeder had ze dat nooit. Het zijn de letterlijke woorden in het forensisch rapport wat Bureau Jeugdzorg recent heeft laten op stellen om een jaar na de UHP te bewijzen dat moeder pedagogisch niet in staat zou zijn het kind op te voeden. Medewerkers van Bureau Jeugdzorg moeten niet vreemd staan te kijken wanneer er pardoes op ze ingeslagen wordt door een boze vader die het zuigen zat is. Ook is eerst na de UHP de schaamstreek van meisje A. te R. beschadigd. Vader mocht er niks van weten. Het kind is er zelfs voor naar het ziekenhuis geweest. Aan de UHP vooraf was alles goed.

Alles bij elkaar in verband met meisje A. te R. nodigt uit tot een ouderwets potje knokken in Rotterdam in het kantoor van René Meuwissen persoonlijk. Meneer Meuwissen vergist zich in de bevoegdheden die hij bezit en de mate waarin hij of zijn organisatie gerechtigd is minderjarigen onder de hoede te hebben. Rapporten worden opzettelijk in overeenstemming met het belang van Bureau Jeugdzorg gebracht. Kinderrechters worden opzettelijk misleidt. Hulpverleners van ouders worden opzettelijk buiten spel gezet. Advocaten noemen zaken tegen Bureau Jeugdzorg gevaarlijk. Ook spelen bepaalde kinderrechters een kwaadaardige dubbelrol. Misbruik van nevenfuncties en vertrouwen van collega's rechters. Er zijn bepaalde gespecialiseerde kinderrechters die collega's vals voorlichten over de hoedanigheid van de medewerkers van Bureau Jeugdzorg terwijl zij daarover verondersteld worden extra kennis te bezitten omdat zij nevenfuncties bij een klachten commissie van een Bureau Jeugdzorg bekleden.

De Bureaus Jeugdzorg zetten erg veel kwaad bloed. Internationaal. Niet alleen de jeugdzorg in Nederland gaat eraan toe op een wijze alsof de Gestapo terug is van weggeweest. Gijzelen van de moeder van meisje A. te R. in een zwarte SUV waarin ze gedwongen werd een bepaalde advocaat te kiezen die nu op het kantoor werk met de oud advocaat van Bureau Jeugdzorg. Dat is vragen om reputatieschade. De Bureaus Jeugdzorg nodigen uit tot civiele maatregelen in het civiele kader waarbij ouderwets met een kk huisgehouden wordt. Het is de keuze die René Meuwissen en zijn collega;s maken of het rechtens knokken wordt in Rotterdam. Wanneer zij gewoon vrijwillig meewerken aan het veiligheidsplan hoeft er geen onvertogen woord te vallen en kan de overgang naar de Nieuwe Jeugdzorg geleidelijk en makkelijk zijn.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus