U bent hier: Home / Rena Netjes is terrorist

Rena Netjes is terrorist

by J.L. de Kreek — last modified 06-02-2014 12:30
Opgeslagen onder:

Er is het één en ander te doen om Parool journalist Rena Netjes. Ze is uit Egypte gevlucht omdat ze vreesde voor haar leven op het moment dat duidelijk werd dat ze als terrorist werd gezien na contacten met Al Jazeera-journalisten. De Egyptische minister van Buitenlandse Zaken Nabil Fahmy zei dat vandaag in Den Haag, na een besloten gesprek met Tweede Kamerleden.

Fahmy wil Netjes geen terrorist noemen. 'Het hof zal beslissen wie wat heeft gedaan, wie onschuldig is, wie schuldig. Ik beschrijf niemand op die manier of op welke manier dan ook. Het is een rechtszaak', zei hij. Wie op Internet Googlet op de naam “Rena Netjes” valt op dat zij CDA'er is en CDA kandidaat voor het Europees Parlement en duo-raadslid voor het CDA te Amsterdam is geweest. Álle CDA'ers zijn terroristen!

De oorlog zonder geldige reden in Irak vond plaats op initiatief van het CDA in vereniging met Bush en Blair en hun achterban. Het oogmerk van deze illegale oorlog was 'regime change'. Rena Netjes is al de tijd lid gebleven van het terroristische CDA en heeft als journaliste voor het Parool het eigen CDA-bestuur nooit afgerekend om de onrechtmatige ambtelijke bediening. Daarmee is het terrorisme van Rena Netjes bewezen. De genocide in Irak wordt Rena Netjes ook persoonlijk aangerekend.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus