U bent hier: Home / René Meuwissen is gewaarschuwd

René Meuwissen is gewaarschuwd

by J.L. de Kreek — last modified 21-08-2013 10:08
Opgeslagen onder:

Er is bijna slaande ruzie met René Meuwissen, bestuurslid van Jeugdzorg Nederland en directeur van Bureau Jeugdzorg Rotterdam. Hopelijk behandelt het Gerechtshof begin oktober de artikel 12 Sv procedure tegen hem. Dat het Hof Den Haag bevel geeft tot zijn strafvervolging in verband met het leidinggeven aan gijzeling, mishandeling, misbruik en/of verwaarlozing van minderjarigen. Ook te kwalificeren als bedrijfsmatige kinderhandel. Indien het Gerechtshof in oktober niet komt tot een bevel strafvervolging van René Meuwissen wordt overgestapt naar de ouderwetse middelen der Partizanen.

Het kan dat het Hof in Den Haag niet tot een beslissing komt in de zaak van meisje A. te R, omdat gebleken is dat tevens oud-secretaris-generaal mr Joris Demmink betrokken is als dader. Joris Demmink wordt door onder andere de Bakker-Schut Stichting gezien als prominente kindersekstoerist. Hij heeft de sleutelrol vervuld met betrekking tot beleid en wetgeving van de overheid op het gebied van minderjarigen. Voorts kennen alle vaste leden van de beklagkamer van het Gerechtshof Den Haag al dan niet beroepshalve Mr. Joris Demmink (persoonlijk). Om die reden kan het zijn dat het Hof zich verschoont in de zaak van de strafklacht in verband met meisje A. te R. Heeft het recent ook gedaan in de zaak van Stichting de Roestige Spijker en het AD tegen Demmink over publicaties over Demmink.

René Meuwissen en Joris Demmink worden gezien als leiders van een crimineelnetwerk van ambtenaren in het ministerie van veiligheid en justitie en de kinderbescherming. Daarbij nemen Joris Demmink en de minister van veiligheid en justitie tevens deel aan oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide in Islamitische landen. René Meuwissen en zijn collega's van de kinderbescherming zijn zich zeer wel bewust dat zij de Wet op de Jeugdzorg misbruiken om er zelf (financieel) voordeel van te trekken. Bij René Meuwissen zijn de belangen van de leden van Jeugdzorg Nederland en ketenpartners de eerste overweging. Erik Gerritsen van Bureau Jeugdzorg van eenzelfde laken en pak.

Allemaal ambtenaartje die macht misbruiken en bevoegdheden schenden, kennelijk naar voorbeeld van de politiek ambtenaren die sinds 2003 collectief en individueel de grootste misdrijven plegen die in het Nederlands Strafrecht genoteerd staan. Het moeilijke aan het vervolgen van René Meuwissen is dat hij en zijn organisatie beschouwd worden als de deskundigen op het terrein van kinderbescherming. Het zijn de katten op het spek die fel van zich afslaan nu ze daarvan afgehaald worden. De vader van meisje A. te R. is reeds twee keer in elkaar geslagen door meerdere medewerkers van Bureau Jeugdzorg tegelijk. Die klappen zijn nog niet gewroken.

Thans wordt er geduldig gewacht op oktober en het bevel van het Hof. Dan heeft de gijzeling en mishandeling en het misbruik en de verwaarlozing van meisje A. te R. onder de hoede van René Meuwissen lang genoeg geduurd. Vijftien jaar gevangenisstraf kan René Meuwissen alvast in zijn agenda reserveren. Wanneer het Hof onverhoopt niet tot een inhoudelijke beslissing komt oktober omdat het zich heeft te verschonen in verband met Joris Demmink, is het tijd voor een civiele uitvoering van de justitiële middelen in het strafrechtelijke kader. Tot die tijd heeft René Meuwissen elk moment van de dag de kans vrijwillig meisje A. te R. in handen van biologische moeder te plaatsen.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus