U bent hier: Home / Reputatie Matthijs van Nieuwkerk beschadigen

Reputatie Matthijs van Nieuwkerk beschadigen

by J.L. de Kreek — last modified 15-12-2014 10:00
Opgeslagen onder:

Matthijs van Nieuwkerk was hoofdredacteur van het Parool. Matthijs van Nieuwkerk noemt zich graag “krantenjongen”. Als oud krantenjongen van het Parool heeft hij het historisch besef van een verrader eerste klas. Het Parool is de sociaaldemocratisch getinte verzetskrant.

Dit betekent dat wanneer Matthijs van Nieuwkerk als duurst betaalde boze jonge man van de VARA aan tafel zit met Jack de Vries hij Jack de Vries de grote oren van het hoofd interviewen moet. Alle leden van het CDA en de VVD zijn collectief en individueel schuldig aan de meest vuige oorlogsmisdaden sinds de inval van Hitler in Polen. Matthijs van Nieuwkerk kan dat weten want het Rapport van de Commissie Davids is algemeen bekend.

Matthijs van Nieuwkerk zwijgt en laat lekker eten en drinken bestellen aan zijn tafel, wijdbeens op TV altijd alsof zijn ballen te groot zijn om de knieën bij elkaar te houden. Het is al weer geruime tijd geleden dat er contact gezocht is met de redactie van de Wereld Draait Door want het is zich door de keuzes die het maakt schuldig aan de oorlogsmisdaden van Jack de Vries.

Matthijs van Nieuwkerk wilde niet praten. Jan Mulder begon te schelden. Later is er nog een keer een poging gewaagd de redactie van de Wereld Draait Door aan het verstand te peuteren dat het zich schuldig maakt of althans gemaakt heeft aan de oorlogsmisdaden en de in verlengde daarvan gepleegde terrorisme en genocide van Jack de Vries en zijn CDA in vereniging met de VVD in Irak.

Jort Kelder die ook regelmatig profiteert van de gastvrijheid van Matthijs van Nieuwkerk aan de tafel bij de Wereld Draait Door van de VARA, stuurde de politie af op de boodschapper die hem informeerde over de pijnlijke misslagen die hij maakt en strafrechtelijke consequenties daarvan voor hem persoonlijk. De laatste keer koos de redactie van de Wereld Draait Door betrokken verslaggever met vier man vast te houden van achter aan te vallen en te kelen.

Die zware mishandeling is nog altijd niet gewroken. Er is overwogen naar de rechter te gaan alleen die worden toch al horendol van de zware internationale misdrijven die Matthijs van Nieuwkerk welhaast dagelijks middels prime time propaganda ondersteunt. Meer dan vier en halve ton Euro ontvangt Matthijs van Nieuwkerk. Merendeel van het Tv-seizoen is hij op vakantie. Het andere deel van de zendtijd vult hij met herhalingen van video's van YouTube die iedereen al op Dumpert gezien heeft.

Matthijs van Nieuwkerk lijkt niet te begrijpen dat journalisten die Jack de Vries niet voortgaand extreem kritisch ondervragen over bijvoorbeeld de voorspelbare maatschappij ontwrichtende gevolgen van zijn oorlogsmisdaden, verdacht zijn. De vragen die Matthijs van Nieuwkerk niet stelt aan zijn oorlogscriminele gasten maken van Matthijs van Nieuwkerk een landverrader. 2015 wordt ijs en weder dienende ook voor Matthijs van Nieuwkerk het jaar van de wraak.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus