U bent hier: Home / Restaurant HaCarmel is Nazibolwerk

Restaurant HaCarmel is Nazibolwerk

by J.L. de Kreek — last modified 04-01-2018 06:00
Opgeslagen onder:

Het koosjere restaurant HaCarmel aan de Amstelveenseweg te Amsterdam, waarvan vorige maand nog de ramen door een Palestijnse man zijn ingegooid, en wat opnieuw slachtoffer is geworden van vandalisme, is niet Joods. Het is een Israëlisch restaurant. De eigenaren zijn Zionisten. Advocaat Herman Loonstein van restaurant HaCarmel is ook Zionist. De gasten van Restaurant HaCarmel zijn Zionisten en hun vrienden. De Palestijn die de ramen van het Israëlisch Restaurant HaCarmel insloeg is een Semiet die in eigen land het leven zuur gemaakt wordt door Zionisten en Israëlieten.

Zionisten en Israëlieten zijn de grote wegbereiders van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust en roeien vandaag de Semieten in Palestina uit. De fusie van de Nationaalsocialisten met de Zionisten is de Nazi’s genoemd. Omdat de Rechtspraak terroristisch wordt bedreigd en bedrogen door Zionisten om deze feiten te ontkennen weten meeste mensen de waarheid niet. Advocaat Herman Loonstein die als Nasi van een Joodse school zijn leerlingen kwaad bijbracht vertelt ook niemand dat de Zionisten achter Hitler en de gaskamers zitten want dat past het best bij de terroristische agenda van deze professor. Dat er koosjer gegeten wordt in restaurant HaCarmel is geen bewijs van Jodendom. Antizionisme en delegitimatie van de zogenaamd Joodse Staat Israël is wél spijkerhard bewijs van Jodendom.

Was Herman Loonstein een fatsoenlijke man geweest en niet de luizige parasiet waaraan hij doet denken dan had hij in het belang der Joden en de openbare orde erkent dat het inderdaad zo is dat de Zionisten achter de Holocaust zitten en op dit moment keihard werken aan de voorbereidingen op de volgende Holocaust ouderwets samenspannend met de merken van de Telegraaf Media Groep zoals het iconische De Telegraaf en het altijd tendentieus, ongefundeerd en nodeloos kwetsende GeenStijl. Joden zijn mordicus tégen Zionisme of een Joodse Staat in welke vorm dan ook door mensenhanden bewerkstelligd. De Joodse Staat zoals die in de dromen der Joden bestaat is een religieuze gemeenschap zonder grenzen of wereldlijk bestuur. Joden worden geregeerd door Gd en niet door Benjamin Netanyahu of zijn Bende Besneden Geitenneukers uit Buitenveldert die ‘keusjer’ eten bij restaurant HaCarmel.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus