U bent hier: Home / Ritueel Maccabeeërs slopen

Ritueel Maccabeeërs slopen

by J.L. de Kreek — last modified 24-12-2013 10:10
Opgeslagen onder:

Onder Joden is de familie der Maccabeeërs het Tokkie gezin wat sinds jaar en dag vervelende orde verstoorders voortbrengt die voortgaand de sfeer verzieken voor de andere Joden en de rest. Maccabeeërs zijn de Naftaniels, de Voets en Eissens, de Asshers. De familie Moszkowicz. Samengevat met de term Zionisten. Joodse hooligans. De ziekste gastjes van het volk der Joden. Zij hebben Hitler betaald en de Jodenvervolging bedacht om zich te verrijken en liegen de Holocaust.

Nu moeten ze kapot. Gesloopt. Met de grond gelijk gemaakt. Politiek, maatschappelijk en sociaal uitgesloten. Geïsoleerd van de rest van de mensheid om iedereen veilig te stellen. De Jodenvervolging van 1940-1945 was een Joodse kwestie. Dit betekent dat het een kwestie was van het Joods bestuur. De Joden van de bestuurlijke lichamen der Maccabeeërs wilde de Jodenvervolging om het volk samengepakt te krijgen in het wereldgetto Israël, omdat dit makkelijker te managen is dan de Joodse getto's verspreid over aarde.

De Zionisten zien zich als de Maccabeeërs. De mannen met de hamers. De slopers. De hele Europese samenleving hebben zij gesloopt inclusief de Joodse broeders en zusters. Door de Maccabeeërs zijn zij gewassen, vergast en verbrand als bij een echte traditionele Holocaust. Omdat de Maccabeeërs daarbij ook de Joodse familie van de eigenaar van hetzuur.nl vermoord hebben is er nu een telg uit die clan die de Maccabeeërs gesloopt wil hebben voordat Esther Voet daarin goed en wel erg heeft.

Het is een vergissing van de Maccabeeërs te denken dat hun genocide op de Joden niet gewroken worden zal.'Blüde' wraak zullen Esther Voet en Ronny Naftaniel en Ronald Eissens tegemoet kunnen zien. De kans dat deze wraak geïncasseerd moet worden met een rechterlijke toetsing achteraf wordt met de dag groter. Er wordt bijvoorbeeld nagedacht over de vraag of Esther Voet reeds geslagen moet worden omdat ze geen enkel punt maakt van het feit dat Ronald Eissens dreigt met 'dire consequences' als de waarheid van de feiten herkend en erkend wordt door rechtspraak en bestuur in de strafzaak van de Maccabeeërs tegen de eigenaar van hetzuur.nl.

De klappen kunnen eigenhandig worden uitgedeeld door die eigenaar van hetzuur.nl aan elke Maccabeeër die het gezicht laat zien. De Maccabeeërs hebben door de eeuwen als collectief joden de macht verworven. Zij spannen samen om de wereldmacht en hebben vanaf de opkomst van de massamedia de macht over de media. Ook hebben zij de macht over de economie, de regeringen of andere instellingen binnen de samenleving. In alle westerse landen. Dat zijn geen verzinsels. De Maccabeeërs schrijven zelf in hun werken dat dit zo is dus iedereen kan en mag dat ongestraft napraten.

Maccabeeërs is een zieke en helaas Joodse stam imbecielen. Personen behept met de radicale ideologie der Zionisten en/of extremistische religieuze levensopvattingen. Hun religie is het kapitaal. Pseudo-joods staan zij mijlen ver van de realiteit van de meerderheid der overige Joodse families. Antisemieten zijn hun knechten. Maccabeeërs zijn een volk Joden die eigenlijk geen Joden genoemd mogen worden. Apen, varkens, honden en andere beesten zijn het. Barbaren. De Maccabeeërs hebben de Holocaust beraamd. Auschwitz gebouwd. Hitler was één van hen. Eichmann voelde zichzelf een echte Maccabeeër. Harry Mulisch was er ook zo één. En Einstein.

Israël is geen Joodse staat. Na de veronderstelde kruisigingsdood van profeet Jezus Christus die toen niet gedood is geldt het Gdelijke decreet dat de Joden de Diaspora NIET revisioneren. De Maccabeeërs zijn de legers der grote machten voorgegaan bij en tijdens het verdrijven van de bulk van Joden uit Europa. Bulk van Joden is terminologie die Maccabeeërs zelf gebruiken. Zij zijn op de stoel van de Almachtige gaan zitten, hebben de Thora herschreven en vergunning gegeven voor de kabbalistische vergassing van zes miljoen Joden ter meerdere eer en glorie van Satan. Een aspect van het Jodendom wat veel mensen niet begrijpen is het Satanisme. Dat er onlosmakelijk onderdeel vanuit maakt en door de Maccabeeërs schandalig misbruikt wordt voor eigen gewin.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus