U bent hier: Home / Rob Wijnberg wil kapot

Rob Wijnberg wil kapot

by J.L. de Kreek — last modified 21-03-2013 17:20
Opgeslagen onder:

Nog niet gestart of Rob Wijnberg van De Correspondent wordt aan de feiten gerelateerd net als Bert Brussen en Arnold Karskens gekwalificeerd als gelegenheidgever aan de genocide van oud-Kamerlid Femke Halsema en minister Jeannine Hennis in Irak. Femke Halsema uitnodigen als schrijver voor De Correspondent en haar reclame laten maken bij De Wereld Draait Door met verondersteld nieuws waar niemand het over heeft zonder de schuld van Femke Halsema aan de genocide in Irak breed uit te meten is deelname aan die genocide voor de oud NRC.next-hoofdredacteur.

Voor géén enkele correspondent was het moeilijk te zien dat de oorlog in Irak een oorlogsmisdaad eerste klas is. Dat de VS en UK gelogen hebben over de massavernietigingswapens die in twintig minuten ingezet worden konden doet er niet toe omdat iedereen zien kon dat er geen direct dreigend gevaar was. Geen 'clear and present danger'. Ook waren er andere proportionele middelen voorhanden die onbenut zijn blijven. Voorts is het de rol van Rob Wijnberg en alle redacties om de juiste conclusies te verbinden aan het algemeen bekende Rapport van de Commissie Davids. Wat er in dat rapport staat is dermate schandalig dat het strafrechtelijk relevant is dat Matthijs van Nieuwkerk daar niet keer op keer Jack de Vries mee geconfronteerd heeft aan de tafel van De Wereld Draait Door.

Ron Wijnberg is een inhoudsloze broodschrijver met een web 1.0 plan en Momkai zal de digitale infrastructuur zal ontwerpen en ontwikkelen. Dat zijn de gasten die ook Nalden.net gemaakt hebben: een nutteloze background op internet. Nalden.net is net als de rest wat Momkai maakt een kwaliteitsloze hype voor merk- en designfetishisten . Een site voor digibeten als Alexander Klöpping. De Ipad generatie. De 'close source' slaven. De internetzombies. De generatie die denkt digitaal te zijn en middelen uit het stenentijdperk gebruikt. Dat Alexander Klöpping warm loopt voor Windows of Mac is tekenend voor zijn digilectie. Dat de betalende leden van De Correspondent zich bereidwillig in dwaling laten plaatsen door de prutsers is tekenend voor het belabberde onderwijs in digitaal tijdperk.

Correspondent Alexander Klöpping is een gans. En correspondent Femke Halsema neemt deel aan genocide en geeft oud collega's in de politiek in binnen en buitenland gelegenheid aan oorlogsmisdaden en terrorisme; en correspondent Arnon Grunberg van De Correspondent kan niet eens navertellen dat de Joden door de Zionisten naar het kamp gedragen zijn. Waarom is het dat bronnen die een eerlijk geluid geven door de mainstream media van Rob Wijnberg en co verweten wordt er samenzweringstheorieën op na houden of alluhoedjes te zijn? Met welk doel? Waarom? Van Jeroen Mirck als journalist met politieke ambities valt het vet tegen dat hij in al de tien jaar niet laaiend giftig is op de politiek in verband met de illegale oorlog in Irak en het feit dat niemand een poot uitsteekt om de schade te beperken.

Wat denkt De Correspondent dat de schade is voor de Staat? Door de deelname van Nederland kunnen de slachtoffers alle schade op het Koninkrijk verhalen en kan en mag Nederland net zo hard aangevallen worden als de VS en UK. De illegale oorlog in Irak is uitlokken van terrorisme in Nederland en Rob Wijnberg heeft nog geen enkel moment Femke Halsema bekritiseerd die meer de best lijkt te doen de schuld van oud-collega politici te doezelen dan de klanten van De Correspondent eerlijk te informeren over het nieuws waar niemand het over heeft. De economische crisis nu is een causaal gevolg van de illegale oorlog in Irak en Jort Kelder zis dermate diepgaand symbiotisch verknocht met Mark Rutte dat niemand weet dat Mark Rutte een grote terrorist is die door zijn terrorisme het fundament voor de crisis gelegd heeft.

Nederland is kennelijk een onwaarschijnlijk lelijk racistisch land getuige de politiek van afgelopen tien jaar. Hadden de correspondenten het werk gedaan zoals het verwacht worden kan van lezer en adverteerder dan had heel Nederland geweten dat het gedoogakkoord met de PVV gewild is door het CDA in verband met de buitenlanders. Goede Nieuws was erbij en heeft het de rij wachtende bruinhemden bij en tijdens het CDA formatiecongres te Arnhem persoonlijk gevraagd; en het was in verband met de buitenlanders dat zij het akkoord met Wilders gedoogden. Onwaarschijnlijk dat de oorlog zonder geldige reden van het CDA in Irak niet was in verband met de buitenlanders. Islamieten ervaren de oorlogen tegen hen niet zonder goede grond als een christelijke kruisvaart met moderne middelen kennelijk op weg naar Armageddon. CDA en VVD zijn op politieke gronden akkoord gegaan met een oorlog waarvan lang en breed vaststaat dat daaraan geen geldige reden ten grondslag ligt. Het kan niet anders dan dat het CDA en de VVD door de duivelbezeten zijn en dat Rob Wijnberg als lid van De Correspondent kennelijk kapot wil want hij heeft het er nooit over.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus