U bent hier: Home / 'Robert Gallo deserves death penalty'

'Robert Gallo deserves death penalty'

by J.L. de Kreek — last modified 22-11-2015 14:30
Opgeslagen onder:

Iedereen kan Hiv negeren. Hiv is niks. Iedereen kan elk moment Hiv krijgen. Binnen enkele weken ruimt het lichaam dit op. Hiv is een virus zonder dat het een ziekte veroorzaakt. Het verschijnt in het menselijk lichaam wanneer het immuunsysteem op enigerlei wijze onder druk staat. Bijvoorbeeld door luchtvervuiling of verontreinigd water. Wanneer bij mensen Hiv antilichamen worden aangetoond is dat hét bewijs dat het immuunsysteem goed werkt. Hiv antilichamen is geen bewijs van aanwezigheid van Hiv.

Hiv antilichamen worden aangemaakt door het immuunsysteem om Hiv lichamen te bestrijden. Het kan problematisch worden wanneer Hiv lichamen worden gevonden zonder dat er Hiv antilichamen zijn. Dat co-factoren en niet Hiv de oorzaak is van Aids wordt bewezen door de man die Hiv ontdekt heeft. De man die gevolgd wordt in zijn causale verband tussen Hiv en Aids is een zogenaamde ontdekker van Hiv. Deze man is ernstig ziek in zijn hoofd. Hij heeft het karakter van een psychoot en is narcist van de bovenste plank. Hij denkt alleen aan zichzelf en heeft geen enkele rem zijn slachtoffers lichamelijk en geestelijk ernstig te beschadigen.

De idee dat Hiv de veroorzaker is van Aids komt uit een kring personen die werken of werkten aan biochemische wapens, meest waarschijnlijk voor uitvoering van de plannen van de helden van Wilders. Alle grote terrorisme gerelateerde en internationale misdrijven in het algemeen en het Westen in het bijzonder komen voort uit de plannen van de helden van Wilders en zijn partners bij het Vaticaan. Dus waarschijnlijk ook de omvangrijke misdrijven van bepaalde wetenschappers en hun helpers. Aids werd eerst 'gay-related' genoemd. Alle Homo's demoniserend.

Tegenwoordig is iemand met Hiv een paria wanneer de besmetting bekend is. Wie geen medicijnen slikt wordt vervloekt. Terwijl deze medicijnen juist de oorzaak zijn van de talrijke Aids doden. Niemand met Hiv krijgt Aids als er gewoon een beetje gezond geleefd wordt. Aids wordt verkregen door na een Hiv diagnose de medicijnen te slikken die artsen protocollair voorschrijven. Als artsen iemand de behandeling leveren die nodig is bij Hiv wordt gestraft met beschuldigen van moord en uitsluiting als arts. 

Elke basisarts kan begrijpen dat de causale relatie die gelegd wordt tussen Hiv en Aids op wetenschappelijke flauwekul berust. Alle wetenschap wordt losgelaten om het brein van Robert Gallo de ruimte te geven het causale verband tussen Hiv en Aids te verzinnen. Niemand schijt deze topwetenschapper vet in zijn bakkes terwijl hij een smerige Mengele is die in de Verenigde Staten van Amerika naar Amerikaans recht de doodstraf verdient als de rechters en publieke aanklagers niet ook corrupt zijn.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus