U bent hier: Home / Ronald Plasterk grote terroristenleider

Ronald Plasterk grote terroristenleider

by J.L. de Kreek — last modified 30-11-2015 12:16
Opgeslagen onder:

Minister Ronald Plasterk van Binnenlandse Zaken blijkt een van de grote leiders van het internationaal terrorisme te zijn. Deze academicus die te Leiden in 1984 gepromoveerd is in de Natuurwetenschappen bedenkt samen met zijn handlanger Van der Steur dat de Politie in de strijd tegen terrorisme op computers mag inbreken. Het enige wat Plasterk en Van der Steur hoeven te doen in de strijd tegen terrorisme is de oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide van de politieambtsdragers sinds Balkenende I te vervolgen.

Ronald Plasterk voert een strijd tegen terreur waarvan hij weten kan dat het een strijd is op grond van leugens, verraad en misdaden uit eigen kring. De oorlog in Irak waaraan de partij van Plasterk volop ondersteuning levert heeft geen adequaat volkenrechtelijk mandaat en heeft 'regiem change' als doel. Illegale oorlog met 'regime change' als doel is terrorisme. Bovendien, en dat kan Plasterk als natuurwetenschapper zelf bedenken, kunnen de vliegtuigen niet de oorzaak zijn van het instorten van de torens van de Twin Towers.

Alle natuurwetten verzetten zich tegen de officiële conclusies over 11 september die door de Nederlandse politiek ambtsdragers sinds Balkenende I dankbaar zijn geaccepteerd als grondslag voor hun strijd tegen terreur. Dat Plasterk feitelijk deelneemt aan een ongerechtvaardigde Christelijke kruistocht met moderne middelen tegen de Islam had de altijd eloquente Plasterk helemaal zelf kunnen bedenken. Ronald Plasterk en Van der Steur moeten worden vervolgd in de strijd tegen terreur. Zij zijn de leiders die middels leugens, bedrog, misbruik van bevoegdheden en schenden van ambtsplichten het internationaal terrorisme en genocide op Semieten in Irak mede mogelijk maken.

 

 

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus