U bent hier: Home / Ronald Sörensen = varken

Ronald Sörensen = varken

by J.L. de Kreek — last modified 29-03-2014 10:35
Opgeslagen onder:

Net als Geert Wilders blijk PVV-senator Ronald Sörensen een varken te zijn. Volgens berichten in de media stoort hij zich enorm over de vergelijkingen van de PVV met Nazi-Duitsland. Ja, hij wil minder Marokkanen. “Maar een enkeltje naar de zon in Marokko is toch wel wat anders dan een enkeltje Auschwitz", vindt Sörensen.

Deporteren zoals de PVV is ook heel want anders dan genocide. De Joden werden naar de kampen gedeporteerd om te vermoorden of als slaven te werken voor de Zionistische vrienden van de PVV. Deporteren naar Marokko, met of zonder zon, is ook gewoon deporteren.

Verder heeft Geert Wilders met zijn door Ronald Sörensen gesteunde bullshit schuld aan de dood van twee Nederlandse militairen in Afghanistan en de verhoogde terreurdreiging in Nederland. Bovendien heeft Wilders zonder dat de PVV zich daartegen verzet schuld aan oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide in Moslimlanden. Ronald Sörensen van de PVV is net zo'n varken wat rechtens maatschappelijk geslacht worden moet, als arabist Hans Jansen.

---

Bron foto Sorensen, Juvarra 

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus